Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului. Drumetii de vara si socializare. 29 - 31 iulie 2022

<< < (6/15) > >>

Mazilu Greta:

--- Citat din: Julye din Marți, 14 Iunie 2022, 22:25 ---Buna, Greta! Încântată de cunoștință... :) Dacă nu apar alte variante convenabile până la momentul excursiei, îți propun să mergem împreună cu o singură mașină, eu trecând prin Pitești....Ce crezi despre propunerea mea?

Bună!  Mulțumesc pentru  amabilitate.  Poți să-mi lași numărul de telefon și te contactez eu,te rog!
--- Terminare citat ---

Mihaela0510:
 *|* *|*M-am inscris si eu!! Ne vedem pe 29 iulie !! Abia astept!!

Julye:

Bună!  Mulțumesc pentru  amabilitate.  Poți să-mi lași numărul de telefon și te contactez eu,te rog!
[/quote]

Desigur, Greta, voi ruga pe Diana să ți-l transmită... ;) și ne auzim la un telefon!

Iordan Marieana:
Sunt Mariana din Galati, m am inscris in excursie. Poate merge cineva din zona Galati Braila cu masina si ma ia si pe mine.

Iordan Marieana:

--- Citat din: Iordan Marieana din Marți, 21 Iunie 2022, 16:29 ---Sunt Mariana din Galati, m am inscris in excursie. Poate merge cineva din zona Galati Braila cu masina si ma poate lua si pe mine.Multumesc! Daca nu, vin cu trwnul panq in Brasov si poate de acolo ma ia cineva.

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă