Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera MSC in Caraibe&Antile 01 - 12 decembrie 2022

<< < (2/5) > >>

admin:
Va scriu acum in legatura cu excursiile optionale SOL. dupa cum stiti, in fiecare port veti avea posibilitatea sa participati la o excursie organizata de MSC in zona respectiva. Pentru a evita situatia in care la bordul vasului sa nu mai gasiti bilete la ceea ce doriti, este recomandat sa faceti rezervarea si plata la aceste excursii SOL, din timp.

Insotitorul de grup a facut pentru fiecare port, din experienta croazierei de anul trecut, cate o recomandare. Cei care doresc sa mearga impreuna cu el este nevoie sa rezerve la aceste excursii recomandate. Evident ca puteti alege ceea ce doriti, doar ca trebuie inteles inca de acum, ca veti fi fara insotitor de grup (nu va putea fi in 2 sau 3 locuri deodata).

Cum puteti vedea ce se organizeaza de MSC in fiecare port. Intrati pe pagina croazierei: https://www.msccruises.com/en-gl/Plan-Book/Cruise-Detail.aspx?cruiseid=SE20221204PTPPTP

Acolo gasiti la EXCURSIONS, in ordine cronologica, porturile de ancorare.

Philipsburg
St John's
Bassaterre
Roseau
Fort de France

Daca pe acea pagina dati CLICK pe fiecare nume de port, se deschide o lista cu excursiile care se organizeaza.

Fiecare excursie este descrisa si se poate rezerva accesand butonul BOOK. Trebuie insa ca mai intai sa va logati la croaziera la care participati cu:

BOOKING NUMBER (o sa vi-l transmita Gabi fiecaruia).................

FIRST NAME (adica PRENUMELE).........

LAST NAME  (numele)................

Nelogati nu puteti vedea ce contine fiecare excursie.

Daca participati la excursiile recomandate de Gabi, nu va mai fi nevoie sa faceti singuri aceasta operatiune de rezervare, ci o sa va ajutam noi, transmitand la MSC optiunile voastre si facand o inscriere de grup. Ceea ce trebuie sa retineti este ca aceste rezervari sunt fara posibilitatea de anulare si de ramburs. Odata ce ne-ati transmis ca doriti sa participati si achitati, nu vom avea cum sa va mai ajutam cu anulari si rambursari. Deci este responsabilitatea totala a celui inscris. Noi facem doar un serviciu, va ajutam sa faceti rezervarea.

Nu putem ajuta cu rezervari individuale, pt ca e vorba de conturi financiare pe care o sa le aveti si pe vasul de croaziera. Daca ati mai calatorit stiti despre ce este vorba.

Mai jos este lista de excursii recomandate de GABI, insotitorul vostru de grup:

PHILIPSBURG

SWEET ST MAARTEN, MAHO & MARIGOT  - Excursion code: SMT65  CITY TOUR - 45 euro

ST JOHNS

4X4 ISLAND SAFARI & BEACH PANORAMIC ANTIGUA & BEACH -Excursion code:  ATG35  - 69 euro

BASSETERRE

4X4 ISLAND SAFARI & BEACH - STT20  - 75 euro

ROSEAU, DOMINICA

BEACH & WATERFALLS - RSU13 - 59 euro

FORT DE FRANCE

BOTANICAL GARDEN & ITS SUSPENSION BRIDGE - IN TRANSIT   - Excursion code: MAR21T - 69 euro

Urmeaza sa primiti fiecare cate un Email in care va transmitem booking reference (inclusiv cabina in care veti sta) si de asemenea lista de recomandari.

Daca doriti sa participati, dati-ne un raspuns imediat si noi transmitem lista astfel creata catre MSC.

De la MSC am primit:

"Pentru toate rezervările noi începând cu 1 iulie 2022 se recomandă cu insistență ca toți oaspeții să aibă în vigoare o poliță de asigurare de călătorie care să acopere în mod specific și riscurile legate de COVID-19, cum ar fi anularea, întreruperea, cheltuielile de repatriere, carantina, asistența medicală și cheltuielile aferente, precum și spitalizarea. Dacă nu aveți o asigurare de călătorie în vigoare, vă rugăm să rețineți că s-ar putea să vă expuneți la costuri suplimentare care nu ar putea fi acoperite de către compania de croazieră.

Asigurarea ar trebui să vă acopere pe dumneavoastră și familia dumneavoastră, de la confirmarea rezervării și până la sfârșitul croazierei, al croazierei și al zborului sau al pachetului Stay & Cruise.

Pentru a vă proteja pe deplin de riscurile de mai sus, MSC Croaziere oferă un Plan de protecție COVID - o poliță de asigurare special concepută pentru aceste riscuri COVID-19, care poate fi adăugată la croazieră în timpul efectuării rezervării. Acoperirea planului de protecție Covid se aplică la toate plecările la vânzare și este disponibilă doar pentru rezidenții din Irlanda, Bulgaria, Cipro, Repubblica Ceca, Estonia, Ungaria, Lituania, Letonia, Luxemburg, Malta, Polonia, România, Grecia, Slovacia, Slovenia."

Lupu Georgeta:
Buna!
As vrea sa ma inscriu la toate excursiile optionale organizate de Gabi. Trebuie sa anunt si la agentie, sau doar aici?

admin:
E ok aici. Eu am sa ocup cu Gabi, peste 3 zile cand ma intorc in tara sa facem rezervarile si sa va transmitem codurile.

Geonnys:
Buna ziua!
De la admin: "Trebuiau deci sa aiba booster-ul"... eu am doar prima schema de vaccinare (2 doze), booster-ul nu. Am cautat pe site-ul Rovaccinare si nu imi arata niciun centru unde s-ar mai face acest vaccin. Ce fac in acest caz?

si site-ul https://www.msccruises.com/en-gl/Travel-Requirements-Caribbean-Antilles.aspx este expirat, arata "service unavailable"

admin:
Link-ul functioneaza, l-am accesat chiar acum. Ce vad, este ca nu mai este OBLIGATORIU sa fi vaccinat, ci doar RECOMANDAT. Am sa revin cu mai multe detalii saptamana viitoare. Doar ce am ajuns in tara cu grupul de PATAGONIA. Urmeaza sa va ajut si indrum, dupa ce iau informatiile oficiale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă