Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera MSC in Caraibe&Antile 01 - 12 decembrie 2022

<< < (5/5)

admin:
 :oops: Ati citit probabil anuntul nostru: In perioada 26 noiembrie - 10 decembrie 2022, vom fi plecati cu grupul de Thailanda. Astfel ca nu vom fi nici Samiza in agentie, nici eu la birou.

:-[ Nu toti ati raspuns rugamintii mele de a confirma primirea documentelor de calatorie. Nu stiu si nu inteleg de ce, dar aceasta nu tine de plecare ci de luarea unor decizii pentru viitor.

:thumbup: Noi ne-am facut datoria, am transmis tot ceea ce trebuie pentru plecare, am dat o multime de detalii si recomandari, asa ca speram ca toata lumea o sa fie pregatita pentru imbarcari si vacanta.

Va dorim calatorie frumoasa, sa va bucurati de tot ceea ce o sa intalniti. Un sfat pt a va face vacanta frumoasa: tratati totul cu rabdare si intelegere, pentru ca la atatea zboruri, imbarcari, transferuri, excursii, check in-uri pot aparea probleme independente de noi sau de voi. Tineti cont ca orice problema se poate rezolva intr-un fel, dar tine si de felul cum este primita si tratata.

Gabriel:
Croaziera Antile & Caraibe 2022- Zile si nopti fascinante, peisaje de vis, un vas de croaziera absolut minunat ! Cazarea din Guadelupa a fost foarte buna, am avut o vreme excelenta pentru plaja si relaxare, culorile apei si verdele naturii ne-a incantat pe toti. Au urmat zilele si noptile pe vasul de croaziera, cu socializare, spectacole, pe toate puntile se intampla un eveniment. Excursii frumoase, unde ne-am relaxat si am facut si plaja in zone unde nu iti venea sa mai pleci. Multumim tuturor pentru voia buna si prietenie !

Gabriel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă