Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Spectacolul Perseidelor in Tara Luanei 12 - 15 august 2022
Rainbow24:
Buna dimineata,
Dacă este cineva care ar vrea sau este nevoit sa renunțe , sunt interesata de un loc în aceasta actiune.
Dana
0745321636
lidia.Iasi:
Maine va astept la pensiune incepand cu ora 14.00. Locatia pensiunii: https://www.valealupului.com/ro/contact/
Daca ajungeti mai devreme puteti astepta pe terasa restaurantului. De cazare si repartizarea pe camere ma voi ocupa eu,
Pe cei care mi-au raspuns la email, i-am pus in legatura pentru grupaje, asa incat, cred ca toata lumea a gasit o solutie pentru a ajunge la pensiune :)
Vremea se anunta calda, dar cu averse de ploaie sambata si duminica. Este obligatoriu sa aveti echipament adecvat daca vreti sa faceti traseul la asezarile rupestre. pelerina de ploaie, un rucsacel in care sa va incapa o punga cu haine de schimb,apa si o gustare, ghete de drumetie, pantalon lung usor elastic.
Pentru prima seara:lanterna, izopren. sac de dormit sau o patura usoara pe care sa stati jos, un termos pentru ceai, cafea, un hanorac sau o geaca pentru ca serile pot fi friguroase.
Drum bun! Sa ne vedem sanatosi si veseli! :thumbup:
apus de soare:
Mulțumim,Lidia! Aștept cu nerăbdare să ne vedem !🤗
Roxana88:
buna,
ajung si eu mai tarziu, pe la ora 16.00-17.00
drum bun!
Navigare
Du-te la versiunea completă