Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Spectacolul Perseidelor in Tara Luanei 12 - 15 august 2022
Inaflo:
Buna seara! Am trimis ieri confirmarea de plata catre agenție pentru a doua rată dar încă nu am primit răspuns, sper că e totul ok. Eu vin din Constanța, nu am mașină... Este cineva cu care aș putea merge?
pinzaru:
Buna. Eu vin tot din Constanța. Iti dau nr meu de telefon, poate gasim o varianta sa venim impreuna. 0743049230
pinzaru:
Din Bucuresti merge cineva care ar putea sa ma ia si pe mine? Caut variante sa ajung din Constanța :)
Inaflo:
Buna! Am găsit o variantă cu trenul până la Valea Sibiciului dar e cam încurcată... Si tot ne trebuie o mașină de acolo. Aș putea și din București dacă mai merge cineva. Aveți alte idei?
rox:
Buna seara, eu plec cu masina din Bucuresti vineri in jur de 10-11 . Singura problema este ca luni dimineata nu pot sta la program, trebuie sa ajung in Bucuresti pe la pranz. Dar sigur se vor gasi solutii pt luni. Deci vineri am 3 locuri in masina, pot lua doritori de la statia de metrou Pipera. Tel 0722230677 Roxana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă