Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Varghisului si decorul natural al "Cold Mountain" 27 - 29 mai 2022

<< < (4/5) > >>

Valentin F:
Buna seara tuturor !

Diana, mi am propus sa ajung pana n ora 13.
Doresc sa servesc o ciorba, mai ales daca i gulas🙂

Multumesc, Valentin

apus de soare:
Bună ziua! O problemă personală mă împiedică să mai merg în această excursie. Tare îmi pare rău! Dacă există cineva doritor, poate merge în locul meu.Numai bine tuturor !

krondia:
Am notat optiunile voastre privind pranzul de maine.
O singura persoana a solicitat meniu vegetarian.

Vremea se anunta in continuare ca vremea...
Totusi, mâine vremea va fi frumoasă, vom merge mâine la 15:00 in rezervatia de la Reci.
Daca va este mai la indemana, mai ales pentru cei care veniti din nordul tarii, exista si posibilitatea sa ne intalnim direct in zona lacului.
Am sa merg maine inainte si am sa va transmit locatia exacta, urmariti-va contul de Wapp.

Turul ghidat in Bicfalau va incepe duminica la 09:15 in centrul satului, circa 15 minute de mers pe jos de la pensiune si dureaza in jur de o ora jumatate.
Pentru ghidul local vom strange câte 10 lei/persoana.

La Cheile Varghisului biletul de intrare este 8 lei.

Daca mai este cineva care nu are cu ce sa ajunga la pensiune, o doamna din Constanta poate lua maine pe cineva de la gara din Brasov.

Inca o data, verificati-va echipamentul montan pentru drumetia de sambata.
Pentru mâine, echipament sport, usor.

Grija la drum, ne vedem mâine cu soare si voie bună!  *|*

RaduM:
O calatorie foarte incitanta in care Diana a avut inspiratia sa parcurgem Cheile Virghisului cu podete si pesteri si mers pe bolovani si la intoarcere sa ne duca la un punct de belvedere , ca sa vedem zona si de sus , de unde sa coborin la inceputul traseului .

oli:
F frumoasa excursia, Diana!
Zona asta de depresiune, linistea, natura nealterata m-a revigorat! Cazarea a fost f placuta, cu gradina, terasa si mai ales terenul de baschet la discretie, gazdele primitoare,mancare bio, de casa.
Plimbarea pe deal la apus cu miros de salcam si pin si cantec de greier, a fost superba, si ratacirea prin iarba inalta plina de flori exceptionala!
Excursia a fost impanata cu miscare pe cheile Varghisului, cunoasterea istoriei locurilor, a arhitecturii, m-am bucurat sa il cunosc pe artistul plastic, satean al locului , care a reusut sa restaureze conace si sa creeze un muzeu al cahlelor.
Trebuie sa mentionez si experienta minunata cu motocicleta  la apus prin depresiune, cu muntii in jur.(multumim participantilor pt pasiunile lor).
Si sa nu uit si de minunata rezervatie de la Reci cu casutele pitoresti de vacanta din lemn predominent unguresti si de padurea rara de mesteacan, cu poieni insorite, coborata parca de pe panzele  tablourilor.
Atmosfera a fost frumoasa de prietenie, ca in SC.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă