Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Varghisului si decorul natural al "Cold Mountain" 27 - 29 mai 2022
oli:
De la Bucuresti vine cineva cu masina? As putea ocupa si eu un loc? Sau daca nu, poate ma poate lua Enya71, daca trece prin Bucuresti?
Abia astept sa ne vedem!
enya71:
Oli, si eu cautam sa ma atachez la cineva care pleca cu masina din Bucuresti sau Constanta. In acest moment nu am gasit cu ce sa plec decat cu masina mea. Dar in aceasta situatie voi pleca cu o zi inainte si raman o noapte la Brasov. Te pot ajuta cu drumul de intoarcere care va fi direct catre casa si implicit trec prin Bucuresti.
krondia:
Zonele din care veniti:
Bucuresti 5
Iasi 8
Bacau 2
Suceava
Cluj
Deva
Sighisoara
Alba
Fagaras
Arges
Ialomita
Vrancea
Constanta
Ploiesti 2
Din zona Iasi pentru doritorii de grupaj cu auto sunt disponibile 6 locuri. telefon contact 0722594032. @danilet
Spuneti-mi daca doriti sa mai vorbiti intre voi pentru grupaje auto si va pun in legatura.
Eu mâine ma duc pe traseu si voi reveni cu impresii din zona.
Urmariti in continuare forumul, aici voi comunica ultimele noutati.
Mirela Oprea:
Bună seara,
Dacă exista doritori... Cedez locul în acesta excursie🥺 tel 0758979099
krondia:
Grupaje auto
Am transmis numerele de telefon celor care au solicitat grupaj.
Dacă mai e ceva, mă puteți contacta.
Întâlnirea la pensiune este vineri 14:00 - 15:00.
Waze vă duce corect la pensiune, mai aproape există indicatoare, Pensiunea Mokus / Veverița, Bicfalău, județul Covasna
ATENTIE
Am in vedere sa mergem la rezervația de la Reci vineri la 15:00 intrucat duminica se anunta ploi
Vă anunt mâine după-masa cum facem dar, daca prognoza nu se amelioreaza, e mai bine sa mergem in rezervatie vineri, când e vreme frumoasa si sa facem plimbarea in sat duminica dimineata.
Rezervatia de mesteceni este aproape, sunt doar 19 kilometri de la pensiune.
Mese
Am rugamintea sa imi transmiteti până cel târziu mâine, joi la prânz, dacă sunt persoane care doresc meniu vegetarian, fără carne si, de asemenea, daca doreste cineva sa manance o ciorba când ajunge la pensiune
Avem incluse micul dejun si cina, bauturile se achita separat - se poate plăti si cu cardul
Meniu cine:
Vineri: friptura cu piure de cartofi si prajitura de casa
Sâmbătă: papricaș de pui si kurtos kolacs
Pensiunea este situata intr-o zona mai retrasa, nu sunt magazine in apropiere, sa va aduceti ce aveti nevoie.
Pentru drumetia de sâmbătă se pot comanda sandviciuri la pensiune.
In zona rezervatiei nu sunt magazine, puncte alimentare.
Sâmbătă
Dupa micul dejun, la 08:45 plecăm cu microbuzul inchiriat spre Vârghiș, sunt circa 80 km, aproximativ 1h30
Din locul unde ne lasa microbuzul, mai este circa 1 km de drum forestier până la intrarea în rezervație.
Echipament
Echipamentul de drumeție recomandat în descrierea acțiunii este obligatoriu: bocanci de munte, pantalon elastic de drumetie, tricou tehnic, geaca de ploaie, pelerina, sapca, ochelari de soare, un rucsac de drumetie de 20-25l, nu uitați lanterna frontală pentru sâmbătă!
Prind bine betele de trekking pe anumite portiuni din traseul de la Vârghiș dar si parazapezile in cazul in care ploua, protejeaza de noroi si umezeala.
La modul cel mai serios, persoanele care nu au echipamentul obligatoriu, in special bocanci de munte, nu vor putea participa la drumeție!
Traseul nu este dificil pentru o persoana obisnuita cu drumetiile dar nici nu este o plimbare in parc.
Terenul este accidentat, se urca pe pietre si, in cazul in care ploua, riscul de accidentari este mare.
Va rog sa veniti echipati adecvat, sa evitam orice incident si sa ne putem bucura de traseu.
Vremea
Vremea se anunta calda, 24 de grade vineri si 21 sâmbătă si duminica.
Vineri va fi frumos insa de sambata vremea se schimba, sunt anuntate averse
Si acum, câteva imagini de ieri din Cheile Vârghișului *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă