Arhiva > Arhiva

Alegoriile ca unelte ptr schimbare...

<< < (10/14) > >>

EUGENIA110:
    Femeia, de al carei suflet s-a indragostit tinarul ofiter, era cu adevarat aceea in virsta, carunta si plinuta care, vazind dezamagirea din ochii lui, a vrut sa-l elibereze pe iubitul ei necunoscut de promisiunea unei intilniri ce ar fi devenit jenanta; si atunci a inventat povestea cu tinara aparuta intimplator in peisaj, tinara a carei indeletnicire e usor de presupus, dupa modul de abordare a ofiterului cind acesta a privit-o. E dureroasa renuntarea atunci cind realizezi ca nu ai nicio sansa, iti trebuie mult tact si diplomatie sa poti iesi din situatia respectiva.

silviu:
femeia de care s-a indragostit tanarul ofiter nu era cea in varsta, carunta si plinuta, ci sora ei, o tanara blonda si subtire, care sedea la umbra si croseta. a vrut sa se asigure ca ofiterul nu e vreun invalid de razboi care baga groaza in dusmani si prieteni deopotriva >:(

Saturnianul:
@pe_jumate: O femeie trecuta (chiar si bine) de 40 de ani e baba? Parc-am fi in neanderthal cind speranta de viata era de maxim 35 ani si 40 exceptiile  :D Ca virsta, consider un om baba, respectiv mos, incepind de pe la 65 de ani. Ca stare de spirit, stii bine ca sunt babe si de 25 de ani, chit ca arata bine  ;)

@all: Viata bate filmul e un truism deja. Sunt destule lucruri reale in viata ce par mai neverosimile decit cea mai incredibila fictiune :)

pe_jumate:
@saturn: nu te supara asa tare pe mine.. tu esti tanar inca iar eu vorbesc in (ceva) cunostinta de marketing la feminin.. o femeie dupa 40 e ca .. mongolia.. adica toata lumea stie ca e acolo, dar nobody cares to go visit.. sa mai si traduc?  :-*

EUGENIA110:
   Se spune ca dupa 40, unei femei numai vintul ii mai ridica fusta. Ei, uite de-aia umblu eu in pantaloni, poate-poate.....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă