Arhiva > Arhiva
Alegoriile ca unelte ptr schimbare...
Ayouni:
@awana, mi-a placut a bunch! sar'mana! ce mai, astfel de lucruri sunt un regal pentru mintea mea!
silviu:
--- Citat ---‘As da cheile masinii prietenului meu si i-as cere sa duca batrana la spital; in timpul acesta, eu as ramane sa astept autobuzul, impreuna cu femeia visurilor mele.’
--- Terminare citat ---
asa da! bravo lui! eu nu as fi ramas intr-o statie de autobuz, intr-o noapte cu o furtuna teribila. as fi pierdut interviul si eventualul job, dar nu ar fi fost cu suparare: imi place orice activitate daca nu se transforma in munca.
pe_jumate:
mmmmmda.. situatia e neverosimila iar solutia .. vai de capul ei!
si asta pentru ca:
babutza bolnava si pe moarte nu ar fi putut
1. sta in ploaie ca sa o vad eu,
2. si nicidecum asezata
3. ca sa nu mai vorbim despre a intra.. si ce sa mai vorbim despre a intra in ploaie torentiala! in masina aia sport de super-fitza, intrucat bolnavii si cetatenii pe moarte cauta instinctiv pozitia culcat, in afara de situatii legate de executii ordonate sau rugi arzand unde personajele sunt legate ca sa stea vertical .. iar femeia visurilor soferului aluia si-ar fi ruinat machiajul si pantofii/rochia de de firma stand aiurea in ploaie fara partener.. poate o sa radeti, dar femeia visurilor oricarui barbat are ca prima calitate capacitatea de a se organiza si de a fi pregatita pentru.. cam orice.. asa ca, ori era o facatura de femeia visurilor, ori povestea noastra e un basm inventat de cel mai bun prieten, care pare cel mai credibil personaj din toata povestea asta..
pe asta l-as lua in masina cu apa siroindu-i pe scaunele mele de fitza, pentru ca e singurul care exista si are credibilitate in povestea asta .. si stiu ca mi-a taiat calea in ploaie iar (of, iar!) pentru ca iar are nevoie de bani si stie ca nu rezist cand il vad ud si mizerabil.. hai, amice, suie!
care job? ia mai da-i naibii pe sclifositii aia de la hr! tragem una mica sa-ti treaca frigul?
anamama13:
cred ca un adevarat prieten i-ar fi dat masina si femeia prietenului lui, iar el ar fi luat un taxi sa duca batrana la spital... dar ce cauta batrana pe strada daca era pe moarte ????....
EUGENIA110:
Conducind masina pe o furtuna teribila, cu atentia concentrata la ce se intimpla pe carosabil, as fi observat ca exista cineva intr-o statie de autobuz, dar nu si cine anume, ca sa ma indemne sa opresc pentru a ajuta pe cineva. Si, din cite stiu eu, nici nu ai voie sa opresti intr-o statie de mijloace de transport in comun. Dar, hai sa zicem ca atentia mea distributiva e excelenta si, din mersul masinii, l-as fi recunoscut pe prietenul meu; hai sa mai zicem ca as fi oprit in statie si as fi remarcat ca acolo se afla si un barbat pentru care as fi simtit o dragoste la prima vedere, dar cum ramine cu batrina? De unde as fi stiut ce se intimpla cu ea? Pe furtuna, intr-o statie, oamenii stau zgribuliti, uitindu-se dupa un autobuz, nu le arde sa socializeze, sa-si povesteasca problemele; si vorba cuiva de pe forum - ce cauta ea asa bolnava pe strada, pe furtuna? Dar daca prietenul meu nu are permis de conducere si n-o poate duce pe batrina la spital? Ma gindesc ca , daca ar fi avut permis, ar fi avut si o masinuta.....sau a dus-o la service?!? Grea problema! Bine, sa zicem ca a plecat totusi prietenul cu bolnava la spital, cu masina mea. Si eu, ce fac? clar, plec cu tipul cel grozav, pe ploaie, pe furtuna, sa cautam un taxi, sa ne adapostim undeva. ;) Dar daca el nu ma place? Accept varianta ca ma place si ajungem impreuna intr-un loc intim si placut. Intilnire ratata..... gindul la masina mea sport de doua locuri data pe mina altcuiva nu ma lasa sa obtin cel putin unul din varietatea de orgasme descrise de Manfred pe undeva pe forum. Concluzia: m-as fi dus acasa, as fi bagat masina in garaj, as fi facut un dus parfumat, m-as fi urcat in pat si as fi adormit visindu-l pe tipul cel frumos. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă