Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Castelele de pe Valea Loirei 30 august - 5 septembrie 2022
krondia:
Salut!
Pentru că tocmai am primit intrebari referitoare la condițiile de călătorie in Franța, reiau si aici informatia că Franța se află într-un regim de tranziție privind ieșirea din starea de urgență sanitară, până la data de 31 iulie 2022.
Lucrurile s-au relaxat foarte mult si in Franța, purtarea măștii nu mai este obligatorie nici în exterior, nici în majoritatea spațiilor închise (firme, școli, instituții publice, magazine, mijloacele de transport public).
Săptămâna viitoare voi merge pe Coasta de Azur si la intoarcere voi reveni si aici cu impresii.
Cu titlu informativ, aveti intr-o postare anterioara conditiile de calatorie valabile in prezent.
Mai aproape de plecare vedem cum evolueaza lucrurile si documentele necesare călătoriei în acel moment.
Am primit si intrebari privind o eventuala suplimentare a locurilor.
In cazul in care sunteti hotărâți să veniți în excursia de pe Valea Loarei, trimiteti un email in agentie.
Stiu că asteptati cu nerabdare vacanta, dar nu mai este chiar atât de mult :)
Până atunci, uitați o imagine de acum câteva zile cu frumoasa Loara, in apropierea orasului Tours, unde ne vom petrece si noi sejurul.
Bon Voyage:
A aparut un loc liber intr-o camera dbl la femei.
sirc:
Bonjour à tous
Diana, doresc sa ma inscriu la transfer si la cele doua (sau cate or fi) optionale. Astept vesti
Cristina
rodisolo:
Bună ziua !
Particip la trasfer și excursiile opționale.
Sunt înscrisă pe poziția #700.
Cu urări de bine, Rodica :smitten:
sorina matei:
Bine v-am gasit!
Ma inscriu si eu la transfer si optionale!
Am inceput numaratoarea inversa pana la plecarea in excursie! Astept sa ne intalnim!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă