Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Castelele de pe Valea Loirei 30 august - 5 septembrie 2022

<< < (3/4) > >>

Emylia:
Buna!
Emilia Sunt, postez pentru prima oara( mi-a luat ceva timp pana sa ma descurc)
Ma inscriu si eu la transfer si la excursiile optionale.
Sper ca nu e prea tarziu.

krondia:
Condiții de călătorie Franța 1 august 2022
Sursa: https://www.mae.ro/travel-conditions/3698

Începând cu data de 1 august 2022, au fost eliminate măsurile aplicate tuturor persoanelor care călătoresc în Franța și în teritoriile franceze de peste mări, indiferent de statul de proveniență, astfel:

Nu mai este necesară prezentarea certificatului de vaccinare, a testelor negative pentru COVID -19 sau a certificatului de recuperare de COVID-19;
    Nu mai este necesară prezentarea motivului urgent al călătoriei;
    Nu mai este necesară prezentarea declarației pe propria răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat.

Vestea buna este ca in Franta nu a mai fost prelungita starea de urgenta sanitara.
Deja in iunie, cand am fost noi pe Coasta de Azur, cu exceptia documentelor sanitare care erau necesare la aeroport, nu mai exista nicio restrictie.
Noi mergem intr-o zona unde, in prezent, incidenta este printre cele mai scazute din Franta.

In ultimele zile am avut zilnic un schimb de e-mailuri cu agentia din Tours referitor la transferul privat dus-intors de la aeroportul din Paris si la cele 2 excursii optionale la castele.

Mai astept un raspuns si revin cu detalii privind programul si costurile.

A mai rămas puțin..

iana:
Buna,
Particip la excursia de pe Valea Loirei, rezervarea #692, si doresc sa ma inscriu la transfer si la toate excursiile optionale.

Multumesc !
Adriana

Valimaria:
Bineinteles că mă înscriu la transfer și la toate opționalele posibile! Comanda 702.
Cu drag!

Elena Culicov:
Buna,sunt Elena si eu ma înscriu ptr optionale si ptr transfer.Comanda 1053

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă