Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maramures, in minivacanta de 1 Decembrie.
Annick:
Bună ziua! Aștept cu nerăbdare excursia in Maramureș, dar din păcate din Iași e mai greu de ajuns la destinație cu mijloacele de transport în comun .Este cineva din Iași sau din imprejurimile Iașului care mai are un loc disponibil sa ma ia și pe mine, va rog ? Mulțumesc frumos !
Mura:
Buna seara! Sunt din București și as vrea sa stiu cine mai vine cu mine și cum putem să ne organizăm?
Oare sunt suficiente persoane ca sa se organizeze transport cu autocarul?
sorina matei:
Bine v-am găsit!
Și pe mine mă interesează posibilitatea călătoriei cu microbuzul din București până în Săcel. Poate ne strângem mai mulți doritori, pentru că e drumul cam lung ca să mergem cu mașinile personale! Iar cu trenul sigur va fi aglomerat!
Alecsandru:
Dacă dorește cineva sa vina cu mine am două locuri in mașină plec dimineața pe 1 decembrie din București. O753O88267.
gxgtudor:
Salut!
Sunt George din Bucuresti (Otopeni) si o sa vin cu masina.
Deoarece este liber si pe 30 oct. o sa plec din Bucuresti Miercuri dimineata devreme cu oprire de o noapte in Transilvania (Sighisoara sau Cluj).
Daca exista interesati de cuplaj va rog sa-mi lasati un mesaj in privat. Trebuie sa facem rezervare pe booking pentru cazarea la locatia intermediara.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă