Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures, in minivacanta de 1 Decembrie.

<< < (4/8) > >>

alinamihaela23:

--- Citat din: Cell din Joi, 27 Octombrie 2022, 22:25 ---Bună! Mai este o lună și eu mă gândesc la modalități de la ajunge la destinație. Am căutat și variante cu tren/autocar, dar sunt destul de complicate din Iași. Eu nu am mașină, de aceea lansez aici preocuparea mea. Dacă e prea devreme, mai scriu o dată atunci, mai aproape... : ))

--- Terminare citat ---
  Buna , eu sunt din iasi si merg cu masina, am disponibil loc si pentru tine daca doresti ..lasa mi mesaj  0769538587

Mura:
Buna. Eu sunt din București. Am masina dar ma încântă mai mult o noapte de povesti in sunetul roților de tren. Cine merge cu mine?

Maria C.:
Bună,
Eu vin de la Sibiu și, dacă trece cineva prin Sibiu și mai are un loc disponibil în mașină, vă rog frumos să mă ajutați cu transportul. Mulțumesc mult!

Tania55:
Buna grup frumos,
vin din Resita cu trenul, trebuie sa schimb trenul in doua locuri pana la Sacel. Ajung in Cluj la 14:35. Daca vine cineva din Cluj cu masina si poate sa ma ia si pe mine, m-as bucura.

Tania55:

--- Citat din: Kara din Vineri, 04 Noiembrie 2022, 15:23 ---Salutare grup fain!
Si eu vin din Bucuresti, dar vazând cât face trenul pâna la Sacel, cred ca aleg sa ajung la Cluj în 29 nov seara, a.î sa bântui” a doua zi.Poate se va organiza microbuz care sa treaca si prin Cluj in 1 dec.
Caut cazare pe booking si daca este cineva interesat luam legatura.
Toate cele bune!

--- Terminare citat ---

Buna Kara, imi surade ideea de a ajunge in Cluj in 29.11.22 cu trenul si doar in 1 Dec. spre Sacel.
 Poate ne ia cineva cu masina din Cluj in 1 Dec.  ;)
  Mai vorbim.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă