Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu schi, ciubar, sauna si veselie 29 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022
Cristeata:
Buna seara
Din cate vad din zona Nord Est nu este nimeni.
La noi ninge destul de bine si s-a depus zapada.
In conditiile astea nu ma incumet sa plec cu masina .
Exista posibilitatea de a ma lua cineva de la gara din Miercurea Ciuc, miercuri 29.12.2021 in jurul orei 12,40-13,00?
Trenul ar ajunge la ora 12,35 dar nu bag mana in foc pentru CFR!
Rodica_I:
Minunat ... cat pe ce sa petrec revelionul in ciubar :happy: luna, stele ... zapada... sanius ..vin fiert :smitten:
Cum ar fi fost sa ies din ciubar si sa fac tumbe prin zapada :giggle:
Distractie frumoasa, norocosilor! *|*
Valimaria:
Sunt dinTimișoara. Cine mai e din Timiș? Varianta cu trenul e din Arad si cu schimb la Brasov! în Miercurea Ciuc e la 13.33!
Tilda:
Buna seara si Craciun binecuvântat si fericit!
Eu vin din Tg. Mures. Dacă mai vine cineva din zonă , cu mare drag poate sa vină cu mine. Diana la ce te referi " masina sa fie echipatü de iarnă?" - sper că nu la lanturi ?!.
M-as bucura enorm daca s-ar putea rezolva cu un monitor de schi - eu am echipament , dar pana acum nu m-am incumetat si mă gândesc că poate ar fi o ocazie sa învăț.
Astept să ne intalnim! Saptamânä frumoasă drum bun si să ne vedem cu bine!
admin:
Ieri am discutat cu proprietarul pensiunii, din pacate la fel ca in toata tara si acolo s-a instalat vremea calda. A topit zapada, a lasat doar ceea ce era facut pe partie cu tunul de zapada. Sus mai este ceva nea, dar in depresiune tot ce era alb s-a topit. M-am uitat si pe vreme, astazi si maine ar fi ceva sanse de ninsoare, dar temperaturile se vor mentine pozitive, ceea ce nu va permite formarea unui strat de zapada.
Daca e cald afara, imi doresc mult sa fie "cald" si inauntru, sa se simta atmosfera de Singles Happy Travel! Sunteti o mana de oameni, iar 4 zile inseamna suficient timp pentru a deveni prieteni. Distractie faina si amintiri minunate de acolo! Sa ne auzim cu bine in 2022! :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă