Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu schi, ciubar, sauna si veselie 29 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022
Valimaria:
Bună ziua! Sunt din Timișoara! Mai e cineva in grup de prin zona asta?! Că e cam lung drumul ciubărului!!
krondia:
Am vorbit azi la pensiune despre intrebarile pe care le-am primit zilele astea.
Zapada si schi
Acum este zapada in zona pensiunii, s-au pus in functiune tunurile pe partia din apropiere. Ramane de vazut cum evolueaza vremea pentru ca se anunta temperaturi mai ridicate si ploi.
In zona se schiaza acum doar la Harghita- Madaras.
La Harghita Bai se deschid partiile weekendul acesta.
In cazul in care se poate schia langa pensiune, se poate inchiria echipament de schi: schiuri, clapari, bete etc.
Daca sunt solicitari pentru monitor de schi, putem vorbi la pensiune si va veni un instructor autorizat.
Ciubar
Ciubarul este afara.
Aveti nevoie de halat, prosop, slapi.
Uscator de par se poate lua de la receptie dar, daca aveti, puteti sa va aduceti cu voi. De asemenea, sa aveti la voi sampon, pensiunea ofera doar sapun.
Sauna este in interior si mai avem la dispozitie un ciubar cu apa rece.
Nu uitati costumatiile/accesoriile pentru carnaval *|*
Transport
Masinile trebuie echipate in mod obligatoriu de iarna.
Sunt persoane din Bucuresti care ar prefera sa vina impreuna cu alti colegi.
Reiau rugamintea de a anunta daca mai puteti prelua si alte persoane de pe traseu sau de la gara din Miercurea Ciuc.
Orice intrebari mai aveti, va rog sa le adresati aici, pe forum, pot fi de interes si pentru ceilalti.
Sarbatori cu bine, mai revin la inceputul saptamanii viitoare, urnariti forumul.
kostin:
Buna, eu vin cu masina din pitesti.
Cristeata:
Craciun fericit tuturor!
Sunt noua in grup .
Din zona Moldovei vine cineva?
Sarbatori frumoase in continuare!
krondia:
Suntem in echipa completa *|*
Zonele din care veniti:
Cluj, Mures, Brasov, Constanta, Galati, Iasi, Arges (2), Sibiu (2), Hunedoara (2), Timis (2), Pitesti (3), Bucuresti (6).
Pentru grupaje auto, scrieti aici si va pun in legatura cu cei din zona voastra.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă