Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Distractie si bunatati din Ardeal! Cooking Camp 3 - 5 iunie 2022
Clarice:
--- Citat din: Mia_Micula din Sâmbătă, 14 Mai 2022, 22:23 ---Buna seara, sunt noua pe forum, si pentru prima data intr-o excursie cu voi! Abia astept, dar am si intrebari!🤔 in ce ma bag, cum o fi🤔! Vin din Oradea si sunt singura in masina, daca cineva se incumeta cu mine🥹 e binevenita, binevenit🙂☺️
--- Terminare citat ---
Heeeei, si eu sunt noua! Abia m-am inscris. Sunt din Bucuresti. Si caut transport :))) Ne vedem in excursie!! :love:
Clarice:
--- Citat din: Iasmina din Marți, 19 Aprilie 2022, 13:55 ---Salut Paul și gașcă veselă,
exista posibilitatea sa găsim un coleg de drum cu mașină pentru tine dar deocamdată e prea devreme, mai aproape de eveniment o sa va ajut sa va grupați în mașini.
Pana atunci puteți scrie pe forum de unde veniți și dacă mai aveți locuri în mașină sau căutați transport și sunt sigura ca găsim o rezolvare tuturor!
Va doresc o primăvara superbă!
Va pup si va îmbrățișez!
--- Terminare citat ---
Buna ziua,
M-am inscris saptamana trecuta in Club si azi la excursia din 3-5 Mai "Bunatati din Ardeal". Am scris saptamana trecuta aici, pe Forum, rugamintea de a ma ajuta cineva cu transportul - cineva care are masina si locuieste in Bucuresti. NU am primit niciun raspuns si vreau sa achit avansul pt excursie, insa daca nu ma pot alatura nimanui din Bucuresti, ce se intampla cu banii pe care ii platesc pt excursie? Pt ca stiu ca sunt nerecuperabili, dar situatia in care nu reusesti sa rezolvi cu transportul (grupaj auto) nu este detaliata in cele ce am citit.. Mai este 1 singur loc la femei si as vrea sa platesc avansul, dar nu imi pot permite sa pierd banii. Ma puteti ajuta, va rog frumos?
Clarice:
3 - 5 Iunie, scuze
--- Citat din: Clarice din Luni, 23 Mai 2022, 15:15 ---Buna ziua,
M-am inscris saptamana trecuta in Club si azi la excursia din 3-5 Mai "Bunatati din Ardeal". Am scris saptamana trecuta aici, pe Forum, rugamintea de a ma ajuta cineva cu transportul - cineva care are masina si locuieste in Bucuresti. NU am primit niciun raspuns si vreau sa achit avansul pt excursie, insa daca nu ma pot alatura nimanui din Bucuresti, ce se intampla cu banii pe care ii platesc pt excursie? Pt ca stiu ca sunt nerecuperabili, dar situatia in care nu reusesti sa rezolvi cu transportul (grupaj auto) nu este detaliata in cele ce am citit.. Mai este 1 singur loc la femei si as vrea sa platesc avansul, dar nu imi pot permite sa pierd banii. Ma puteti ajuta, va rog frumos?
--- Terminare citat ---
Excursia din 3 - 5 IUNIE, scuze
Iasmina:
Bună Clarice,
mâine o sa vorbesc la agenție sa vad dacă este cineva din București și te anunț, dar din experienta anilor trecuți pot spune ca se găsește sigur cineva cu care sa vi.
Din păcate sunt mulți care după înscriere nu mai intra pe forum, dar încercăm sa rezolvam! 😀
O zi frumoasa!
Iasmina
Clarice:
--- Citat din: Iasmina din Luni, 23 Mai 2022, 16:42 ---Bună Clarice,
mâine o sa vorbesc la agenție sa vad dacă este cineva din București și te anunț, dar din experienta anilor trecuți pot spune ca se găsește sigur cineva cu care sa vi.
Din păcate sunt mulți care după înscriere nu mai intra pe forum, dar încercăm sa rezolvam! 😀
O zi frumoasa!
Iasmina
--- Terminare citat ---
Multumesc frumos! Deci pot plati avansul? Ca nu vreau sa pierd nici banii, dar nici locul!😊🥰
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă