Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Distractie si bunatati din Ardeal! Cooking Camp 3 - 5 iunie 2022
Mia_Micula:
Buna seara, sunt noua pe forum, si pentru prima data intr-o excursie cu voi! Abia astept, dar am si intrebari!🤔 in ce ma bag, cum o fi🤔! Vin din Oradea si sunt singura in masina, daca cineva se incumeta cu mine🥹 e binevenita, binevenit🙂☺️
Iasmina:
Salutare gașcă veselă, *|*
ma bucur ca ati început sa scrieți pe forum, o sa primesc lista cu participanții cu o săptămână înainte de eveniment și o sa ii ajut pe cei care au scris sa se grupeze pentru transport dacă nu ați reușit pana atunci.
Pana atunci va pup si va îmbrățișez! :smitten:
petrutz:
buna,ideea cu gatitul imi surade.mai invat cate ceva.mai vine cineva din moldova?zi faina la toti!
Clarice:
Bună tuturor❣️New entry! :))) Sunt nouă aici, deci😊
Sunt din București și aș vrea să mă înscriu în excursie, însă m-am gândit ca înainte de înscriere să întreb dacă mă pot alătura cuiva care are mașină și pleacă din București. Aștept răspunsurile voastre și vă mulțumesc❣️😊
Clarice:
--- Citat din: Gelica din Marți, 03 Mai 2022, 21:41 ---Salutare tuturor! Bucuria calatoriei face sa incep a ma organiza desi pare cam devreme! S-a inscris cineva din Constanta sau Bucuresti?
--- Terminare citat ---
Eu sunt din Bucuresti si tocmai am intrebat azi daca ma pot grupa cu cineva din Buc. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă