Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 11 - 13 februarie 2022

<< < (6/9) > >>

Rodica_I:
Salutare tuturor!
Azi am constatat ca mai avem un pic si ne revedem :dance:
Deci sa fac un inventar: zapada, ciubar, drumetii si oameni veseli  :smitten:

Ce poti sa-ti doresti mai mult de la o actiune marca "sc"  *|* :smitten:

Moaaa, Diana ce "gheare" ...  :-\ eu am niste gherute mai mici  ^-^

krondia:
Salut, Rodi  *|*

Si eu imi doresc sa fim un grup unit, vesel, sa ne bucuram de atmosfera de munte, la fel ca de fiecare data  :thumbup:

Inca nu am primit lista cu cei inscrisi dar de câtiva stiu, s-au format si cateva grupaje.

Incercam,  de fiecare data, sa gasim locatii usor accesibile, la care sa se ajunga si cu mijloace de transport in comun, o provocare, avand in vedere si celelalte criterii pe care le avem in vedere la alegerea pensiunilor.

Pensiunea la care vom fi cazati se gaseste la circa 13 km de orasul Zarnesti unde se poate ajunge cu trenul din Brasov.  De la Zarnesti se poate lua un taxi sau, cu siguranta se gaseste cineva din grup care sa va ia de la gara. Cei care veniti cu masina nu treceti prin Brasov, ocolitoarea va scoate la Rasnov si apoi o luati spre Zarnesti - Plaiul Foii. In Zarnesti exista indicatoare, GPS-ul va duce bine.

In acest moment stiu ca mai sunt 1/2 persoane din Bucuresti care au nevoie de transport. In momentul in care voi primi componenta grupului, voi incerca sa va ajut cu cea mai buna solutie dar reiau rugamintea sa ma anuntati daca puteti prelua persoane de pe traseu.

Multumesc.

krondia:

--- Citat din: Tandarica din Marți, 01 Februarie 2022, 15:21 ---buna ziua

pentru Piatra Craiului , pleaca cineva din Bucuresti?

--- Terminare citat ---

Spune-mi, te rog  prenumele sa te identific pe lista.

Rodica_I:
Diana, nu am gasit recomandarile /echipamentul /cele necesare pentru ciubar  ::)

Deci, in afara de costum de baie, halat si papuci, oare nu  trebuie si sampanie ? :giggle:

*|* :dance:

krondia:
Zonele din care veniti:

Iasi (3), București (3), Buzau (2), Ialomita (2), Urziceni, Constanta, Dolj, Craiova, Arges, Vrancea, Olt, Brasov, Timisoara.

Spuneti-mi daca vreti sa va mai grupati cu transportul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă