Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 11 - 13 februarie 2022

<< < (9/9)

Lena74:

Lena74:
Numai Cerul a fost limita...Parca s-a deschis o poarta spre o lume cu totul aparte...Multumesc pentru cele 3 zile de poveste! Sunteti minunati! Multumesc, Diana! Va imbratisez cu drag!  :love:

Lupu Georgeta:
Am fost debutanta in acest week.end in Piatra Craiului, debutamta pe munte si in grup Singlescamp. Desi aveam multe emotii, am depasit cu ajutorul Dianei si colegilor din grup greul inerent oricarui inceput. Atmosfera grupului iti da senzatia de familie, de caldura, de buna dispozitie. Cazarea a fost foarte buna, peisajele de poveste, amintirile sunt de neuitat. Abia astept sa ne revedem!

Rodica_I:
O actiune cu mult peste asteptari,  :applause: :applause:
ciubar, foc de tabara, muzica de munte la chitara, drumetii prin zapada, vreme splendida, jos zapada , sus un cer senin cu un soare stralucitor, gazdele, Pensiunea Panorama Piatra Craiului, o mana de oameni au facut tot ce le-a stat in putinta sa ne simtim minunat, :bow: :bow: :flori:
sa vi din drumetie si sa te astepte vinul fiert.... hammm :kissing: :kissing:
Afara, grade cu minus de se lipeau paharele de masuta, :giggle: noi in ciubar privind la
Piatra Craiului plina de zapada luminata de luna si stele, :love: :love:
apa calda (probabil peste 35-40 grade, ca s-a tot discutat dar nu s-a ajuns la un consens in privinta temperaturii) :fight:
muzica de toate genurile  (multumim DJ  :smitten: ) *|*
pahare cu vin (apropoo propun ca pe viitor sa luam toti acelasi vin, sa ne limitam la sec demisec si demidulce ), multumim paharnicilor  :bow:
din cand in cand frecatul  oO cu zapada direct in mormanul de zapada sau pur si simplu cu zapada adusa cu lopata de gazda noastra.

Foc de tabara, spectacol de muzica folk sustinut de gazda noastra,
cu melodi de care habar nu aveam
  -fara nici un apropoo la ce se intampla uneori in SC

sau de care mi-am amintiti cu drag,
*unii* ne-au aratat ce se poate dansa si pe muzica folk si chiar si in foc  :happy:

Imi pare rau ca am ratat serile de dans dar,,..dar .. na unde sa ma impart ...a fost foarte greu sa ma despart de ciubar  :angel:

Poate de la vremurile pe care le traim, poate de la faptul ca eu in ultimi ani am putine iesiri cu SC, poate  lipsa transportului organizat ....
in prima zi erau grupuri grupulete... eram toti ca niste arici ... distanti sa nu cumva sa ne intepam ... abia dupa drumetia lunga s-a destins atmosfera...

Doamnelor si domnilor, daca va plac drumetiile si calatoriile. lasati scoarta acasa, in SC, e locul unde vi sa te relaxezi, sa razi fara jena, sa dansezi chiar daca nu esti profesionist, sa canti chiar daca nu ai voce, sa te simti ca in taberele scolare cu ,glumite si multa veselie.

M-as bucura sa vad scris si pe forum cuvintele si impresiile care se scriu pe grupurile de WhatsApp.

Felicitari Dianei, pe care o regasesc de fiecare data si mai buna profesional.  :applause:
Multumesc SC, ca existati! :flori: :bow: :bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă