Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 11 - 13 februarie 2022
krondia:
La prezentarea excursiei, unde e trecut insotitorul de grup, dai click pe numele meu si se deschide o pagina - in partea de jos este mentionat numarul de telefon.
Cred ca Gabriela si Lena au luat deja legatura.
Incerc sa va ajut pentru ca nu toata lumea doreste sa isi lase numarul de telefon pe forum.
Pentru alte informatii / detalii despre excursii, forumul ramane principalul mijloc de comunicare. Chiar si pentru cei noi :)
Rodica_I:
Gigi, am vazut ce ai scris al ciubarul din Harghita, sa nu indraznesti sa scri ceva legat de zapada, la ciubarul din Piatra Craiului :magic:
CrisMeg:
--- Citat din: krondia din Duminică, 26 Decembrie 2021, 11:58 ---La prezentarea excursiei, unde e trecut insotitorul de grup, dai click pe numele meu si se deschide o pagina - in partea de jos este mentionat numarul de telefon.
Cred ca Gabriela si Lena au luat deja legatura.
Incerc sa va ajut pentru ca nu toata lumea doreste sa isi lase numarul de telefon pe forum.
Pentru alte informatii / detalii despre excursii, forumul ramane principalul mijloc de comunicare. Chiar si pentru cei noi :)
--- Terminare citat ---
Multumesc, am gasit si am trimis mesaj pe WhatsApp.
krondia:
--- Citat din: Rodica_I din Luni, 27 Decembrie 2021, 10:47 ---Gigi, am vazut ce ai scris al ciubarul din Harghita, sa nu indraznesti sa scri ceva legat de zapada, la ciubarul din Piatra Craiului :magic:
--- Terminare citat ---
Rodi, zona de langa Miercurea Ciuc, unde am fost noi, a fost cam singura cu zapada *|*
Ciubarul cu apa sarata s-a bucurat, din nou, de un real succes. O activitate excelenta dupa o tura in zapada. Si, da, cei mai curajosi au facut si tumbe in zapada :thumbup:
O experienta pe care eu una, cel putin, astept cu nerabdare sa o reeditam si la Plaiul Floii :worship:
[
krondia:
Echipa de Piatra Craiului este aproape completa *|*
Mai sunt doar câteva locuri disponibile. In cazul in care doriti sa participati, va recomand sa achitati avansul icat mai repede, pentru a evita overbooking. De asemenea, daca mai sunt doar 1-2 locuri, inainte de a achita este recomandat sa trimiteti un email in agentie pentru a verifica disponibilitatea acestora. Platile se efectueaza acum mult mai rapid, datorita posibilitatii de a achita cu cardul.
De acum, asteptam zapada :worship:
Cine mai vine cu noi? :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă