Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
cristinamirela:
Buna seara Anca-di! In cazul in care nu se organizează transport din București si decideți sa mergeți cu mașina,ați putea sa ma luați si pe mine? Evident voi contribui la costul benzinei.
anca_di:
Buna, Cristina Mirela. Sigur, vedem ce se întâmplă, dar cred că refacem lista, de data aceasta pt mașină
for_Alina_B:
Bună , tot din București sunt și eu, și sunt interesată de transport , dar se prea poate să nu avem parte de microbuz, :(
Iin cazul acesta , dacă se poate Anca_Di , m-ar interesa și pe mine să merg cu voi .. in sistemul grupaj auto.
Ionescu Petruta:
Și eu sunt interesata de transport.... în mod normal, agenția răspunde, nu lasă niciodată lucrurile nerezolvate
anca_adriana:
Buna ziua. scuze că răspund așa târziu, dar ieri am fost tot timpul pe drum, la volan. Văd că cei de la agenție nu au răspuns, o să încerc să sun mâine. Nici alternative nu prea par să existe, altele în afară de mașină. Momentan eu nu am luat nicio decizie, e un drum foarte lung și greu...
Mario, oare mai ai loc în mașina ta?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă