Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
CristiG:
Salutare, eu vin din Timișoara joi seara cu mașina. Dacă este cineva interesat, cu mare plăcere
for_Alina_B:
LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI
1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
3. Ionescu Petruta
4. Frandos Narcisa
5. Ruxandra C
6. Toma Alina
Frandos Narcisa:
Buna ziua!
Eu sunt din Constanta si voi veni in Bucuresti de pe 20 ca sa pot fi pe 21 la ora 7 la microbuz. Sunt 10 ore de mers si daca urcam spre Brasov parerea mea este va se lungeste foarte mult drumul.
Totodata ne-am strans pentru microbuz abea 5 persoane. Rugam ORGANIZATORUL sa ne comunice in timp util ce solutii mai putem adopta pentru transport.
Frandos Narcisa:
Acum mi am dat seama ca poate pleca din Brasov microbuzul poate chiar mai devreme de 7 si apoi sa treaca prin Bucuresti, Sibiu....
anca_di:
Buna din nou. Cred că în cazul acesta tăcerea e un răspuns. Am văzut pe site că încă sunt vreo 33 locuri libere la excursia asta, cred deci că suntem putini înscriși. Probabil că ar tr sa ne gândim la o soluție de rezerva, mașini personale. De închiriat o mașină mai mare nu știu dacă putem vorbi că nu știu dacă are cine sa o conducă :( in caz că nu există alte opțiuni mai bune, eu pot veni cu Corsa mea, am avea loc 4 persoane ...cu bagaje relativ mici
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă