Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Islanda. In cautarea aurorei boreale. 12 - 21 septembrie 2022
HelenS:
Buna ziua!
In data de 12.09.2021, intalnirea in aeroport este la 11.15. Eu vin de la Iasi cu avionul, care aterizeaza la ora 10.55. Nu pot aprecia timpii necesari din momentul aterizarii /ridicarii bagajului de la cala pana la plecarea urmatoare. Nu stiu cu cat timp inainte de imbarcarea spre Frankfurt se inchide check-in-ul .
Intrebarea mea este am timp de la aterizarea de la Iasi (10,55) pentru a face check-in-ul?
admin:
HelenS, nu stiu daca ai urmarit ceea ce se intampla acum pe aeroporturi in intreaga Europa. Majoritatea zborurilor au intarzieri, sunt multe, foarte multe anulari. Pentru a preintampina orice situatie in care sa nu ajungi la timp pe Otopeni si deci sa nu poti participa la excursie, este sa vi cu o zi mai devreme la Bucuresti. Diferenta pe care o indici tu, sansele de intarziere si chiar de anulare, sunt motive temeinice sa-ti schimbi programul de venire in Bucuresti.
ciupss:
În ceea ce privește îmbrăcămintea, ce se recomandă să avem la noi? Am văzut ceva cum că trebuie să îmbraci mai multe straturi, lână merino. Alte idei? Să știu cum plănuiesc bagajul. Sau ce altceva ar mai trebui luat în afară de haine? Și în afară de salamul de sibiu :)
oli:
Imi permit sa intervin, pt ca am fost anul trecut.
Ca hainele de munte.
Bluza termica prima( merinos sau sintetic), polar, apoi haina de vant si ploaie, si evtl pelerina, bocanci impermeabilizati, caciula , manusi, evtl suprapantaloni pt ploaie.
Vacanta frumoasa!
oli:
Si pantaloni de drumetie, de iarna( si dedesupt am avut si izmene merinos) ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă