Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022
krondia:
V-am transmis acum prin email mai multe informatii utile referitoare la excursia in Franta.
Am rugamintea sa imi transmiteti prin acest email până cel târziu duminică 12 iunie orele 20:00 excursiile optionale la care doriti sa participati:
Monaco, Montecarlo & Eze Village - 43 euro / persoana
Provence - 72 euro / persoana
Croaziera La Corniche d'Or din Cannes – 29 euro / persoana
Menton, orasul lămâilor
Daca nu ati primit, spuneti-mi, sa retrimit.
Multumesc,
Diana
Roxana88:
Multumesc, Diana
Ma inscriu pentru toate excursiile.
:D
ingrid:
Buna Diana! Buna tuturor! Referitor la formularul de localizare, cu cat timp inainte de plecare trebuie completat ? Exista o limita minima/maxima de timp ? Multumesc si spor la pregatiri !
Max:
Referitor al formularul de localizare, am incercat sa-l completez, dar am intampinat dificultati cand a trebuit sa mentionez numarul locului din avion.
Asa ca, m-am oprit si astept precizari suplimentare. :oops:
krondia:
La puțin timp dupa ce v-am trimis emailul, MAE a actualizat conditiile de calatorie in Franta.
In prezent formularul de localizare a pasagerilor nu se mai regaseste printre documentele necesare calatoriei in Franta.
Conditiile de calatorie in Franta
8 iunie 2022
https://www.mae.ro/travel-conditions/3698
Va anunt daca se mai modifica ceva.
Intre timp am primit si raspunsurile voastre privind excursiile optionale. O singura persoana nu mi-a raspuns, Toni P.
De acum ma ocup prioritar de Franta.
Daca mai aveti intrebari, cel mai bine scrieti aici, pot fi de interes si pentru ceilalti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă