Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022
Roxana88:
Buna Diana,
Iti cer un sfat, am observat ca nu recomanzi excursia in Provence celor care au probleme de rau de masina si inaltime. Eu am probleme in acest sens, rau de masina, mai ales.
Nu cunosc traseul, ar fi posibil sa merg cu voi, sa raman undeva in Provance, sa va astept, sa nu merg la Canion?
Tot traseul este dificil? O sa mi pregatesc medicamentele necesare, dar intrebam.... daca pot sa n-o ratez in intregime, aceasta excursie.
Multumesc frumos.
:)
krondia:
Traseul in Provence este tip circuit, nu exista posibilitatea de a evita defileul.
Agentia din Franta recomanda ca persoanele care au rau de masina/ inaltime sa ia medicamentele indicate in astfel de situatii.
doina savu:
Buna
Sunt interesata sa vad Monaco, Cannes si St Tropez.
Multumesc
krondia:
St Tropez nu este trecut in program, la momentul in care am planificat excursia nu era sigur ca vor fi reluate croazierele din Nisa.
Anul trecut am fost la St Tropez cu transfer privat, croazierele erau anulate. Drumul a fost foarte lung, aglomerat, cu ambuteiaje desi Franta avea inca restrictii de circulatie. Acum cu siguranta este mult mai aglomerat.
La intoarcere am parcurs drumul de pe coasta Esterel, pe care o vedem in timpul croazierei de la Cannes.
Acum croazierele au fost reluate, au loc martea si joia.
Se pleaca la 9 din Nisa si drumul dureaza 2,5 ore. Intoarcerea din St Tropez este la 16:30, se ajunge la Nisa la 19:00.
Biletul costa 69 euro dus-intors.
Eu voi merge la obiectivele care sunt trecute in program. In cazul in care doriti sa vizitati alte obiective, va ajut cu informatii dar va trebui sa va descurcati singuri.
doina savu:
Multumesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă