Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ocean, plaja si palmieri. Thailanda 17 - 27 februarie 2022
admin:
Sunt convins ca sunteti la curent, dar just in case… Certificatul verde nu va mai fi valabil incepand cu 1 Februarie, daca nu aveti doza booster, in conditiile in care aveti mai mult de 6 luni de la ultima doza. Riscati anularea chiar in perioada excursiei.
admin:
In aceasta dimineata am transmis pentru inca 9 persoane documentele ce atesta programarea si plata celor doua teste care se fac obligatoriu in Thailanda. In acest moment au ramas doar 2 persoane de la care agentia inca nu a primit dovada platii celor 115 euro, contravaloarea testelor. Asteptam sa primim, pt a elibera documentele si pentru:
Mihaela F.
Anca L.
Catre toti ceilalti am transmis. Daca nu ati primit mesajul meu ce contine documentul, transmiteti-mi un Email pe office@singlescamp.ro si retrimit.
Practic in acest moment pentru a aplica pt Thai Pass mai avem nevoie de:
- voucher-ul de la hotel care sa ateste rezervarea si plata
- asigurarea upgrade, cea de la Mondial, care sa garanteze acoperirea cu o suma de peste 50.000 de euro.
Pentru primul document suntem in asteptare, pentru al doilea urmeaza ca cei care au confirmat ca doresc prin Bon Voyage, sa primeasca politele in limba engleza, cele care trebuie incarcate pentru Thai Pass.
admin:
Am trimis tuturor celor inscrisi (inclusiv ultimelor doua persoane) dovada de rezervare si plata pentru testele PCR din Tailanda.
admin:
:oops:Important:
asa cum am mentionat, pentru completarea Thai Pass veti mai avea nevoie de la noi de doua documente:
1 - voucher-ul de rezervare hoteliera, care sa indice faptul ca hotelul este achitat
2 - asigurarea suplimentara, Mondial, in limba engleza.
Explicatii:
1. - am vorbit acum de dimineata la hotel si mi-au promis ca astazi o sa primesc voucherul sau voucherele (nu stiu cum o sa le mita, individual sau colectiv). Imediat ce primesc documentul vi-l transmit pe Email.
2. - asigurarea suplimentara in limba engleza se primeste ulterior celei in limba romana. Ati primit cred cu totii (cei care ati comunicat agentiei ca doriti incheierea asigurarii suplimentare) pe Email polita in limba romana. Cam in 48 de ore (din experienta proprie) de la primirea in limba romana o sa vi se transmita pe Email polita in limba engleza. Acel document se incarca pentru thai pass!
Ce mai este nevoie sa primiti de la noi sunt biletele de avion. Nu am vazut in formularul de thai pass ca ar fi nevoie de biletele de avion asa ca o sa le transmitem doar cand ne apropiem de plecare. (inainte cu cca 7 zile). De bilete va fi nevoie la obtinerea vizei, pe aeroportul din Phuket.
Si pentru ca am vorbit de viza, nu uitati sa va faceti pozele pentru cererea de viza. Mai jos repet inca o data ce aveti nevoie sa listati si sa pregatiti in dosar pt viza la aterizarea in Phuket:
Pentru a obţine o viză de intrare în Thailanda la aeroport, este necesar să vă deplasaţi, după coborârea din avion, la biroul „Oficiul Emigrări şi Vize Speciale, Diplomaţi şi Visa-On-Arrival”.
Solicitantul vizei la frontieră trebuie să completeze formularul de cerere furnizat la aeroport și să prezinte următoarele documente:
- pașaportul, a cărui valabilitate să fie de minim 30 de zile; Atenție! Intrarea nu va fi permisă dacă valabilitatea pașaportului este mai mică de 30 de zile la momentul sosirii pe aeroport.
- Thailand Pass obținut înainte de a călători în Thailanda (este necesară prezentarea documentului tipărit), prin intermediul platformei https://tp.consular.go.th/;
- biletul de avion retur (acesta impreuna cu cel de plecare va va fi transmis Email cu 7 zile inainte de plecare) TIPARIT
- rezervarea confirmată a unui hotel din Phuket SHA+/AQ pentru 7 nopți în cazul Phuket Sandbox - LISTATA pe hartie
- două fotografii tip pașaport de dimensiune 4x6 cm
- dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300$) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600$) în orice monedă;
- recipisa pentru cele doua teste achitate si pe care o sa le facem in Thailanda – PRINTATA.
- certificatul de vaccinare (printat) -
- rezultatul negativ al unui test PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Thailandei; printat
admin:
Am primit voucher-ele si va explic din start ca exista o asezare pe camere aleatorie, un rooming list care a fost generat automat. Acolo o sa schimbam dupa preferinte, dar pentru emiterea voucherelor era nevoie de o pre-repartizare pe camere.
In urmatoarele 2 ore am sa va transmit fiecaruia voucher-ul de hotel. Daca nu le-ati primit pana la ora 15:00, scrieti-mi un Email si il retransmit.
Nu stiu daca ati inceput sa primiti politele de asigurare in engleza, transmiterea se face automat. Daca v-au sosit pe Email, puteti aplica si va recomand inca de astazi sa o faceti, pentru Thai Pass. Termenul maxim pana la care o puteti face este cu 7 zile inainte de plecare, deci pe 9 februarie. Cpmpletarea documentelor nu este responsabilitatatea agentiei sau a organizatorilor ci este una personala, a fiecarui participant. Noi venim maxim posibil in ajutorul vostru, dar trebuie inteles ca nu putem aplica pentru voi.
Pentru ca eu deja am aplicat, va ajut mai jos cu un model de completare. Atentie sa nu pastrati datele mele, pentru ca va puteti trezi ca sunteti respinsi pt neconcordante. Eu am lasat numere de polite, de receipt, de rezervare, pt a vedea formatul - dar repet, sunt ale mele, voi aveti altele.
Va recomand ca inainte de a va apuca de completat sa aveti intr-un folder salvate in jpeg (atentie ca unele dintre documente sunt in pdf, deci trebuie facuta conversia in pdf):
- fotografie dupa prima pagina din pasaport
- voucher hotel
- polita de asigurare in engleza
- certificatul de vaccinare
- recipisa pentru programarea si plata celor doua teste (este singura care poate fi incarcata in pdf).
Daca nu stiti bine engleza, nu va descurcati cu calculatorul, nu stiti ce inseamna o conversie intre doua formate de tip ilustrativ (pdf si jpeg) APELATI la cineva apropiat care stie asa ceva. Altfel o sa va stresati, o sa incepeti cu telefoane in agentie sau la mine si asta fara a avea un rezultat, pt ca nu avem cum sa va ajutam de la distanta. Agentia pt ca nu este implicata in partea aceasta cu thai pass-ul, iar eu chiar cu toata bunavointa, nu vad ce completati, asa ca daca gresiti nu stiu unde se intampla eroarea.
Mai jos este modelul de completare. Va ajuta foarte mult.
1. CLICK pe https://tp.consular.go.th/
2. Apare o fereastra, cu o nota pentru Thai Pass. Inchideti fereastra si continuati.
3. Va apare imaginea 1. CLICK pe “Non-Thai” si apoi “English”
4. Va apare imaginea 2. Alegeti varianta din centru: “The Blue Zone Sandbox (Sandbox Programme)”. Scroll pana jos si dati CLICK pe “Select”.
5. Va apare imaginea 3. Coborati cu scroll si jos, bifati in casuta din dreptul textului “I hereby certificate that…” apoi pe “Confirm”.
6. Va apare o alta imagine (4) pe care trebuie sa completati cu:
bifand - Travel
Flight: QR842
Arrival data: 18.02.2022
Departure data: 27.02.2022
Dupa completare dati “Register”.
7. Va apare imaginea 5. Confirmati.
8. Va apare imaginea 6. Completati datele personale si acolo unde vi se cere, incarcati o fotografie a pasaportului (pagina cu informatii). La sfarsit dati NEXT.
9. Va apare pagina 7. Daca aveti booster (doza 3) veti gasi jos un buton “Add more vaccination”. Dati CLICK pe el. Incarcati apoi in format jpeg (trebuie facuta conversia din pdf asa cum se primeste documentul in Romania) certificatul si completati datele solicitate. In final bifati la “I hereby consent…” si apoi Next.
10. Va apare inca o pagina, pe care eu o prezint sub forma a 2 imagini: 8 si 9. Trebuie sa completati campurile solictate, !!!!!!! :oops: atentie sa nu completati acelasi Booking ID (numar de rezervare) ca al meu (il gasiti pe voucherul de hotel) si nici RT PCR receipt (numarul de recipisa transmisa de mine pt rezervarea celor 2 teste). Eu v-am dat doar un exemplu de cum se completeaza. La sfarsit dup ace va completati adresa din Romania, numarul de telefon si un nr de urgenta (la care puteti fi sunati just in case), dati NEXT.
11. Va apare o noua pagina, pe care eu v-o prezint in 3 imagini. 10, 11 si 12. Trebuie incarcata polita in limba engleza (din nou in jpeg) – pag 1 pt ca nu este posibil mai multe si programarea la teste (cea pe care v-am trimis-o eu).
12. In final. CLICK pe Submit
13. Se deschide o fereastra – 13. Tineti minte codul de acces pe care-l primiti, este foarte important.
OK si gata, sunteti la fel ca mine in asteptarea raspunsului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă