Autor Subiect: F.F. IMPORTANT: golden member, conditii de participare, noul site, lista 2022  (Citit de 2157 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 12660
!!!! In cateva zile o sa primiti prin intermediul newsletter-ului un mesaj FOARTE IMPORTANT.

Se refera la:
•   evidenta celor care sunt GOLDEN MEMBER
•    detalii despre noul site
•    conditia de participare la excursiile externe 2022
•   lista excursiilor lansate sau in curs de organizare, 2022


Daca sunteti un GOLDEN MEMBER va fi foarte important sa raspundeti acelui mesaj primit. Am inceput procedura de mutare a bazei de date pe noul site si pentru a putea beneficia de reducerea oferita, este nevoie ca in profilul vostru sa aveti setata aceasta calitate. Setarea se poate face doar la implementare, in continuare fiind posibila doar prin acumulare si contorizare Deci pt a obtine beneficiile ce decurg din calitatea de GOLDEN MEMBER, este nevoie sa raspundeti in maxim 3 zile acelui Email precizand:
 - numele si prenumele
- adresa de Email
- numarul de telefon
- judetul
- enumerati 3 excursii externe la care ati participat.

Detalii despre noul site si ce implica aceasta noua platforma. 

Ca aspect nu sunt diferente mari, am pastrat prezentarea si paginatia, pentru ca deja sunteti familiarizati cu ea
Diferentele sunt de ordin structural si ca baza de date si constau in:
-   fiecare aveti un profil la care trebuie sa va logati pentru a face inscrierea intr-o excursie
-   profilul va putea fi oricand si cu usurinta accesat si va va arata la ce sunteti inscrisi, ce plati ati facut, ce mai aveti de achitat.
Ce implica din partea voastra a membrilor si utilizatorilor site-ului:
-   platile trebuie facute la timp si exact in suma ratei. Daca pana acum agentia putea interveni manual si tinea o extra-evidenta a acestor situatii, incepand de la lansarea acestei platforme, va fi nevoie sa platiti ordonat, in cuantumul sumei de rata. Nu se va mai putea si deci nu se va mai interveni prin operator uman. Daca aveti de achitat 100 de lei pana la data x, atunci va fi nevoie sa achitati nici mai mult, nici mai putin de 100 de lei si important, pana la data limita de plata.
-   renuntarile si mutarile se vor face doar in procedurile explicate pe site.

S-a investit mult in aceasta platforma, pentru a va oferi o mare usurinta in a verifica la ce sunteti inscrisi, ce ati platit si ce urmeaza sa achitati, de asemenea pentru ca participarile voastre sa fie contorizate astfel incat sa va ofere automat si instant bonusul de GOLDEN MEMBER, fara sa mai fie nevoie sa intervina cineva din agentie. 

Am facut aceasta investitie pentru voi, dar evident si pentru usurarea muncii in agentie, acolo unde in ultimii doi ani a fost un adevarat „camp de lupta”. Pentru ca nu se mai putea lucra asa, sufocat de telefoane si Email-uri cu cereri personale de modificare, de renuntare, de informare cu lucruri care se pot gasi cu usurinta pe site si forum, cautand de unde s-a facut o plata, de catre cine si pentru ce, s-a creat aceasta platforma ultramoderna. Trebuie inteles insa ca la fel ca orice lucru performant, pt a evita erorile, impune o respectare intocmai a procedurilor.

Le-am facut cat se poate de simple si pe intelesul tuturor celor care participa alaturi de noi (care in marea-marea majoritate au un grad peste mediu de cunostiinte si abilitati de folosire a computer-ului), deci daca sunteti o persoana ordonata nu trebuie sa va faceti nici o problema.

Inainte cu 2-3 zile inainte de lansare o sa va transmitem un mesaj cu instructiunile de folosire, aceleasi pe care o sa le puteti citi oricand si pe site.


Desigur ca o sa ne intrebati dpdv al restrictiilor medicale cine poate sa participe la excursiile externe. Inainte de a va raspunde va prezentam contextul, cateva repere si situatii intalnite:
-   la actiunile din afara tarii, din aproape 25 de excursii dupa informatiile primite de la insotitorii de grup, cumulat au participat doar cca 40 de persoane nevaccinate, restul erau cu totii vaccinati. Deci cca 6% nevaccinati, 94% vaccinati.
-   in 2021, in cateva tari, intrarea nu a fost posibila decat vaccinat si cel mai probabil ca aceasta restrictionare va fi tendinta generala in perioada urmatoare.
-   in grupurile in care am fost insotitor de grup am primit personal cererea si conditia din partea a cel putin 20 participanti vaccinati sa nu-i cazez impreuna cu o persoana nevaccinata.
-   foarte multi dintre participantii vaccinati si-au manifestat ingrijorarea de a nu fi afectata excursia, prin intrarea grupului in carantina, in conditia in care celor nevaccinati li se cere sa faca testul din 48 in 48 de ore. O situatie de test cu rezultat pozitiv face ca tot grupul sa intre in carantina, sa fie testat, iar o vacanta frumoasa si vesela poate sa se transforme intr-una ratata.
-   poate ne intrebati daca este oportuna pe langa vaccinare si o testare inainte de plecare. Va raspund: nu putem cere mai mult decat ceea ce impun autoritatile, pentru ca intram in zona de exces si abuz. Deci daca o tara cere suplimentar vaccinarii si un test, atunci evident ca trebuie facut, daca insa nu se cere, noi nu putem pretinde participantilor asa ceva. Ramane la latitudinea si responsabilitatea fiecaruia sa se testeze macar rapid, o recomandare pe care o facem si noi inainte de a pleca in excursii. Dar repet, nu e o obligatie.
-   am avut cateva situatii de persoane inscrise in excursii si care pe ultima suta, inainte cu 1-2 saptamani de plecare, cand au vazut ca nefiind vaccinati nu pot pleca in acea destinatie, au inceput sa ne bombardeze si pe mine si agentia cu renuntari unilaterale motivate de nu stiu ce drepturi internationale in situatii de urgenta. Cinstit nu am stat sa ma consult cu avocatul nostru despre ce e vorba, am preferat sa le dau din buzunarul nostru banii inapoi, considerand ca oricum cu acele persoane nu o sa ne mai intalnim in excursii Singles Camp.

Luand in considerare contextul, de asemenea reactiile participantilor, situatiile in care a fost pusa agentia datorita unor persoane nevaccinate, chiar daca stim ca o sa ne atragem critici si reactii, chiar daca unii au sa considere decizia noastra restrictiva si poate chiar incorecta, consideram ca am luat masura cea mai corecta pentru majoritate dar si pentru evitarea unor situatii neplacute in agentie. Trebuie privita si inteleasa in contextul actual, ca noi ca orgabizatori si agentia trebuie sa ne adaptam la ceea ce se intampla in lume dpdv al restrictiilor si conditiilor de calatorie. Nu avem absolut nimic cu cei nevaccinati, dar asta e din pacate situatia actuala, pe care suntem convinsi ca o intelegeti cu totii si mai ales ca nu se poate calatori nevaccinat IN GRUP in afara tarii. Calatoriile individuale  sunt altceva, fiecare isi decide pt el riscurile si expunerile, dar intr-un grup trebuie avut in vedere ca exista o interdependenta mare cu celelalte persoane. 

Astfel va comunicam ca pana cand situatia pandemica se va ameliora simtitor si vor fi anulate restrictiile de calatorie, inscrierea la excursii externe se va putea face DOAR in conditia in care aveti certificat european de vaccinare.

Participarea la excursiile interne nu este conditionata decat de ceea ce solicita autoritatile locale. Precizam insa ca agentia nu este raspunzatoare de imposibilitatea cuiva de a participa in conditiile in care se permit la evenimente sau in restaurante doar persoane vaccinate. Deci nu cereti banii inapoi, nu cereti mutari sau schimbari, cu motivatia ca nefiind vaccinat nu puteti participa din cauza restrictiilor impuse de autoritati. Anuntam asta inca de la inceput din faza de lansare, deci fiind un lucru comunicat si acceptat prin inscrierea la actiune, nu mai poate fi folosit ulterior ca motivatie de neparticipare. Nevaccinat si inscrisi la actiune, va asumati personal riscurile ce decurg dintr-o posibila decizie a autoritatilor, de restrictionare de participare la evenimente. 

La ce actiuni sa va asteptati pentru 2022?
Pentru externe deja am prezentat cateva excursii de anul viitor, ne oprim deocamdata aici, vom continua cu lansarea doar peste 2 saptamani cand va fi online noul site. Intre timp le puteti vedea terminate sau in lucru pe forum, aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php?board=64.0
Avem destul de multe intentii, ne va lua ceva timp pana ce la vom contura si finaliza pe toate, dar cel mai probabil ca pana la jumatatea lunii noiembrie o sa aveti intregul program.
Pentru interne: o sa fie in jur de 40-50 de excursii si evenimente, unele traditionale in Singles Camp, altele noi.

Mai jos lista excursiilor externe aflate in organizare sau deja lansate (acolo unde apare link, inseamna ca sunt deja deschise rezervarilor. Dati CLICK pe link si veti ajunge pe pagina de site dedicata acelei actiuni).

Zanzibar 7 - 17 ianuarie https://www.singlescamp.ro/eveniment/zanzibar-plaje-tropicale-ocean-si-safari-6-17-ianuarie-2022/            
Bansko 6 - 12 februarie https://www.singlescamp.ro/eveniment/schi-si-voie-buna-la-bansko-6-12-februarie-2022/            
Japonia 17 - 29 aprilie    https://www.singlescamp.ro/eveniment/japonia-florilor-de-primavara-17-28-aprilie-2022/         
Maroc 28 aprilie - 7 mai            
Sicilia mai             
Castelele de pe Valea Loirei mai             
Sorrento, Capri, Ischia - 29 mai - 6 iunie            
Peru 7 - 17 iunie    https://www.singlescamp.ro/eveniment/peru-excursie-machu-picchu-7-16-iunie-2022/         
Coasta de Azur si parfum de lavanda in Provence 15 - 21 iunie             
Irlanda 17 - 25 iunie            
Muntenegru 20 - 27 iunie            
Balcic 28 iunie - 3 iulie            
Creta 1 - 7 iulie             
Faroe 2 - 9 iulie   https://www.singlescamp.ro/eveniment/un-taram-nordic-fascinant-insulele-faroe-2-9-iulie-2022/         
Azore 10 - 17 iulie             
Croaziera fiorduri 16 - 26 iulie   https://www.singlescamp.ro/eveniment/croaziera-fiorduri-cu-msc-grandiosa-16-25-iulie-2022/         
Madeira 18 - 25 iulie             
Alsacia si Elvetia 2 - 10 august             
Portugalia 29 august - 7 septembrie            
Mykonos 1 - 8 septembrie             
Zanzibar 10 - 20 septembrie             
Croaziera cu goeleta pe Riviera turca 11 - 18 septembrie             
Islanda 12 - 20 septembrie             
Bari, Alberobello, Matera, Polignano a Mare septembrie             
Napoli, Sorrento, Capri, Ischia sfarsit de septembrie inceput de octombrie          
Patagonia  1 - 14 octombrie    https://www.singlescamp.ro/eveniment/patagonia-si-tara-de-foc-argentina-si-chile-octombrie-2022/         
Maroc. Culori si arome. octombrie             
Venetia octombrie             
Vietnam - Cambodgia 16 - 26 noiembrie             
Tailanda 28 noiembrie - 8 decembrie            
Laponia. Ianuarie 2023   

Cu siguranta ca la acestea se vor mai adauga cateva. Avem in vedere cateva city break-uri, printre care Barcelona, Praga, Viena.