Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Marocul, Atlanticul, Sahara si oaze cu palmieri. 28 aprilie - 8 mai 2022

<< < (2/3) > >>

Irina Daniela Florea:
Buna seara,
certificatul meu de vaccinare este din 18 oct (J&J) iar certificatul de boala din ianuarie, sper ca nu este nici o problema, pentru ca nu vad mentiunea unui vaccin cu o singura doza si nici a certificatului de boala.

admin:
Eu personal am facut 3 doze Pfizer, ultima - cea booster, in octombrie In conditia asta stiu cu siguranta ca se poate calatori fara nici o grija oriunde in lume (cu exceptia catorva tari care inca sunt inchise). In rest, sunt situatii diferite, cu o multime de variante. Nu le pot analiza prin prisma autoritatilor marocane, decat indicandu-va ceea ce este transmis MAE Romania. Certificatul european este valabil in Maroc, asta este foarte clar. Deci daca aveti unul valabil in UE nu trebuie sa va faceti griji. Precizarile asupra certificatului european de vaccinare le gasiti aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/certificat-verde-electronic/. In text sunt prezentate mai multe situatii de obtinere, inclusiv trecerea prin boala sau testul negativ. Nu le lua in considerare, pentru ca acolo scrie foarte clar: certificat de vaccinare.

Irina Daniela Florea:
Mie nu imi este foarte clar pentru ca pe certificatul de vaccinare nu este inscrisa nici o data de valabilitate.

admin:
https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_ro#noi-reguli-referitoare-la-valabilitatea-certificatului-digital-al-ue-privind-covid-i-la-coordonarea

admin:
Am transmis astazi fiecaruia, biletul de avion. Daca nu l-ati primit, trimiteti-mi un Email pe office@singlescamp.ro si il retransmit.

M-am uitat peste vreme, am vazut ca este normala pt aceasta perioada, nu va fi excesiv de cald, ci undeva intre 20 - 27 grade. Se anunta la Marrakesh si posibile ploi, acolo sunt de foarte scurta durata deci nu aveti de ce sa va faceti griji. Asta daca aveti in bagaj asa cum am recomandat si pelerina.

Dincolo de Atlas, se anunta a fi ceva mai cald, pana la 30 de grade, cu nopti de 10 grade. Asa cum va spuneam, in desert va fi racoare noaptea, e nevoie sa aveti o haina gen bluza de drumetie de primavara. Usoara si termica.

Va recomand sa reluati toate recomandarile mele si e bine sa tineti cont de ele pt ca vin din experienta de acolo. Sarbatori faine si ne vedem pe aeroport!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă