Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sorrento, Coasta Amalfi, Capri si sejur Ischia 29 mai - 6 iunie 2022
Oana Nartea:
:applause: suna f bine! ambele ! vine vacantaaaa *|*
admin:
Prima veste s-a transformat in certitudine, am raspunsul, am rezervat si chiar transmis banii catre companie. Deci totul este clar, din Amalfi ne vom intoarce pe coasta Amalfitana pe apa, ceea ce va fi pentru voi un excelent prilej de a vedea cat de frumoasa este riviera.
O astept acum pe Francesca sa-mi raspunda daca a reusit ceva, pt ca functie de ce-mi spune, o sa rezerv ferry Ischia - Napoli. Este o ghida minunata, foarte cautata si m-am bucurat ca mi-a promis ca in situatia in care se rezolva cu bagajele, va strecura grupul nostru printre altele doua pe care le are.
Am discutat si cu cealalta ghida, pt Capri, pt ca se pare ca va fi nevoie sa organizam totul mai in viteza acolo. Cei de la Capitain Morgan s-au mutat pe Amalfi si mi-au spus ca fac doar un tur de Capri, nu ceea ce anuntasera - adica transfer Ischia - Capri si Capri - Ischia. Singurul ferry care pleaca din Ischia ajunge la 11:20, iar la 16:40 trebuie sa fim imbarcati din nou pentru intoarcerea pe insula. 4 ore si jumatate - 5 ore sunt oricu suficient pentru a vedea Capri, dar mi-as fi dorit sa luam si masa acolo, iar cei care doresc sa viziteze casa lui Axel, sa o poata face...Acum astept sa vad ce-mi spune ea, cum poate sa aranjeze totul cat mai eficient.
Ce mi-au spus amandoua este ca sunt foarte multi turisti, o sa fie animatie...
admin:
Zborul de intoarcere s-a modificat, tocmai am fost anuntati. In loc de 21:10, vom pleca acum la 17:05. Deci a cazut posibilul tur de oras, din Napoli. :-[
Pentru Capri am luat bilete de ferry, datorita orelor de plecare si sosire programul va fi cu o ora si jumatate mai scurt decat mi-as fi dorit, dar renuntam la pranz, o sa luam ceva usor de omorat foamea. La ora 18:00 suntem inapoi in Ischia si avem tot vreme de mancare. O sa am timp sa va povestesc ce am discutat cu Eliana, referitor la programul de vizitare. Nu o sa fie in rush, va promit. :) O sa avem chiar timp sa savuram o inghetata, o bere etc...
admin:
Am finalizat de achitat rezervarile pentru optionale, cunosc numarul de persoane per activitate, astfel incat am putut calcula tarif/persoana si pt cele care aveau pret de grup. Mai jos sunt prezentate, punct cu punct si cu tariful/persoana aferent:
ACHITATE DE MINE:
29 mai Transfer Napoli - Sorrento 31 euro
30 mai tren Sorrento Pompeii dus intors 7 euro
30 mai Bilet intrare Pompeii 16 euro
30 mai Casti Audio Pompeii 2.5 euro
31 mai Microbuz Coasta Amalfi 52 euro
31 mai Ferry Amalfi - Sorrento 18 euro
1 iunie Ferry Sorrento-Ischia 26 euro
3 iunie Ferry Ischia - Capri 43 euro
3 iunie Autobuz Capri 7 euro
3 iunie ambarcatiune tur insula Capri - cca 20 euro (depinde de vreme daca se face sau nu)
3 iunie Giardini Augusto - 2 euro
6 iunie Ferry Ischia - Sorrento - 24 euro
Total 248,5 euro
Fiecare dintre voi a achitat pana acum 115 euro, deci va fi nevoie sa aveti pregatita diferenta, pe care am s-o incasez in prima zi:
- pentru cei care au optat pentru toate activitatile: 133.5 euro
- pentru Oana P: total 176.5 euro achitat 67 euro, de achitat: 109.5 euro
- pentru Gina P: total 223 euro, achitat 95 euro, de achitat: 128 euro
Am rugamintea sa aveti bani potriviti, pentru ca nu o sa am cum sa va dau rest.
Referitor la ambarcatiunea de tur insula Capri, daca nu se tine, va returnez inapoi cate 20 euro/persoana, la cei care au optat pt Capri.
In optionale nu este inclus taxi din Portul Molo Beverello Napoli pana la Aeroportul Napoli (la plecare), taxi hotel Sorrento - gara, nici taxi pt transfer din port pana la hotel si retur, in Ischia.
De asemenea nu este inclusa intrarea in Grota de Smarald pe Coasta Amalfi. Se va achita pe loc, cand coboram acolo. La grota va fi nevoie sa aveti 1 euro marunt pentru tips barcagiu.
admin:
A transmis acum 2 zile un mesaj Email ce cuprindea toate informatiile necesare pentru plecare. Am primit confirmari de primire de la toata lumea, mai putin de la 4 persoane:
Oti
Cristina P
Gina
Ileana M
Daca nu ati primit ceea ce v-am trmis, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro pt a va retransmite.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă