Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sorrento, Coasta Amalfi, Capri si sejur Ischia 29 mai - 6 iunie 2022

<< < (3/5) > >>

admin:
Oti, am postat in prezentarea excursiei link-ul catre mae Italia, acolo unde sunt prezentate toate documentele necesare. Dinamica ridicarii restrictiilor este mare, trebuie verificat inainte de plecare. Acum e devreme.

Tegzesiu Dana:
Salutare grup Coasta Amalfi de la Dana din Cluj! Este altcineva care pleaca din Cluj ?

CrisMeg:
Buna ziua,
eu plec din Iasi.

Am alta intrebare - la inceputul descrierii scrie "Ora de intalnire pe aeroport: 12:00. Cititi aici ".
Cand incerc sa deschid si sa citesc, primesc mesajul "Your connection is not private".

Puteti, va rog, sa copiati aici ce ar trebui sa citesc?

Presupun ca ne intalnim si inainte de decolare, sau primim biletele de avion pe email, pentru check-in on line?

Multumesc si o duminica minunata!

admin:
Buna ziua tuturor! M-am intors din Maroc, acum toata atentia imi este indreptata spre aceasta excursie si urmatoarea, cea din Irlanda. Incep prin a raspunde intrebarilor care mi-au fost adresate.

Link-ul catre detaliile referitoare la intalnire este acum functional si pe forum, nu doar pe site, deci se poate accesa. Pe forum a fost postat in perioada in care site-ul nou era in perioada inca de proba, in modul private, dar pe site era ok. Nu stiu daca toata lumea a inteles ca la programul excursiei pe site, daca se da CLICK pe ziua respectiva, se deschid detaliile de program.

Referitor la bilete de avion: la Blue Air, ca la aproape toate companiile de zbor, in cazul biletelor de grup NU se poate face check in online. Eu am sa vin cu biletul colectiv listat, urmand sa facem impreuna, intreg grupul, check in-ul pe aeroport. Trebuie sa aveti doar CI (sau pasaportul) la voi si unul dintre urmatoarele documente care sa ateste:

- vaccinarea anti-SARS-CoV-2 cu schemă completă (pentru vaccinuri cu administrare în doză unică sau două doze) efectuată cu mai puțin de 9 luni în urmă;
- vaccinarea anti-SARS-CoV-2 cu schemă completă și doză de rapel;
- vindecarea de COVID-19 care a avut loc în urmă cu 6 luni;
- efectuarea unui test molecular (tip PCR) cu rezultat negativ, cu 72 de ore anterior intrării în Italia sau a unui test rapid (tip antigen), cu rezultat negativ, cu 48 de ore înainte.

In bagajul de mana si in rucsacelul pregatit zilnic pentru excursii sa nu va lipseasca masca FFP2. Veti avea nevoie de aceasta:
- pe avion, pe durata zborului
- pe feriboturi
- pe tren

Cand ne apropiem mai mult, revin aici cu o recapitulare a ceea ce aveti nevoie, a recomandarilor si detaliilor. Daca aveti intrebari punctuale, scrieti-mi aici si va raspund, pana la plecare voi fi la birou.

admin:
Cateva vesti, pe care le voi confirma ca devenite certitudine dupa ce reusesc:

- s-a dat drumul la ferry Amalfi - Sorrento, am sa fac rezervare pt toata lumea la 16:20, astfel incat sa ne intoarcem pe apa, de-a lungul Coastei Amalfi. Imi doream mult sa va arat si in acest fel micile orasele, sper din toata inima ca astazi sa reusesc sa fac rezervarea.

- am discutat cu ghida pe care o avem in Pompeii si cu care am lucrat de mai multe ori in Napoli. Am rugat-o sa se intereseze daca gaseste un loc in care sa ne lasam bagajele la sosirea de pe Ischia, astfel incat sa avem un tur central acolo 13:30 - 15:30 si de asemenea sa va pot oferi un timp de plimbare si shopping in Napoli. Este un loc foarte potrivit, mai ales ca nu departe de port este Via Toledo, cunoscuta ca cea mai importanta artera comerciala. Astept raspunsul ei, se intereseaza astazi sa vada unde si daca am putea lasa undeva bagajele.

Revin imediat ce am certitudini.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă