Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Corina Paula:
:applause: :smitten: frumos, ma apuc de fumat!
costi31:
Nu Corina , nu te apuca de fumat , strânge bănuții pt. excursii , te așteptăm să spargi gheața dacă nu ai făcut-o deja ! :flori: *|*
Corina Paula:
Am fost pe Cindrel si eram pe lista de la Tusnad, dar m-a incurcat certificatul verde. Speram sa plec cu test negativ insa autoritatile au decis altceva... >:(
Next time.
costi31:
Asta a fost decizia ta dragă Corina , dar să știi că noi o respectăm , ba din contra o susținem unii dintre noi , doar că așa sunt timpurile , vrei să îți spun un secret ? Nimeni nu a făcut control "la sânge" cum s-ar zice , deși eu nu încurajez așa ceva... Hai ți puup , faci un Johnson și ne vedem !
Dacă tu crezi că acest vaccin nu este valabil , atunci posibil că nu, depinde de tine ! ;)
costi31:
Și am uitat să mai zic , dau exemplul meu, înainte mergeam la psiholog , dar de când am mers cu SC nu numai că nu mai am nevoie de el , dar mă simt mult mai bine , banii i-am pus la bătaie pe excursii , Deci mulțumesc grup fain , și SC ! :kissing: :spam:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă