Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Lyv:
Excursia din Tușnad este una completă, cu multe activități diverse, unele destinate relaxării, iar altele pentru a pompa adrenalină, astfel creând un cadru perfect pentru socializare cu oameni de calitate. Am plecat cu impresia că am primit mai mult decât era în descrierea acțiunii. Am plecat plină de energie pozitivă și chiar cu câteva lecții de viață. Mulțumesc Diana și Singles Camp pentru oportunitatea de a petrece timpul în mod interesant și cu folos ! :)
krondia:
În ultima zi am vizitat rezervatia Tinovul Mohos și Lacul Sfânta Ana, o zona foarte frumoasa care, din fericire, acum este protejata.
O excursie mai inedita dat fiind mijlocul de locomoție, deși cam încet pentru gustul nostru.. Am avut însă parte și de puțină adrenalina și un scurt traseu offroad, am vazut barajul natural construit de castorii din zona, foarte interesant.
Mi-a plăcut mult aceasta ieșire, m-am bucurat ca totul a ieșit mai bine decât am plănuit, dat fiind timpul scurt în care a fost pusa la punct. A contat însă mult experiența și profesionalismul ghizilor locali, dorința lor de a ne arăta cât mai multe.
Este o zonă pe care o studiez de ceva timp, îmi doream sa ajungem sa vedem pe îndelete aceste locuri și sper sa revenim cât de curând, mai avem destul de explorat :)
Mulțumesc pentru impresii, pentru efortul pe care l-ati făcut venind din toate colturile tarii.
Urmează sa va trimit și fotografiile, nu am uitat dar nu am reușit sa le descarc încă.
Continuați sa ieșiți, bucurati-va de natura, este cea mai buna terapie :)
Sa ne revedem cu bine și cu alte ocazii *|*
Rodica_I:
Wauu!! Ce paisaje.. nu-mi vine sa cred ca am ratat :slap: plimbarea cu acea masina.
krondia:
Am trimis acum fotografiile și câteva filmulețe. Spuneți-mi dacă nu au ajuns, să retrimit.
Chiar a fost foarte fain, am revăzut cu plăcere momentele frumoase pe care le-am trâit împreună la Tușnad. Mă bucur că voi reveni în curând cu un nou grup și vom încerca experiențe noi :yeah:
Sărbători cu bine, bucurați-vă de tot ce este frumos! *|*
Navigare
Du-te la versiunea completă