Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
krondia:
--- Citat din: costi31 din Joi, 28 Octombrie 2021, 12:05 ---Mulțumim Ligia !
Pt. spa cine dorește mai este nevoie de prosop, slapi , programare la masaj se face pe loc și bineînțeles certificatul verde ;) :flori:
Drum bun pe mâine ! *|*
--- Terminare citat ---
Da, pentru spa trebuie sa ne aducem prosop, slapi etc
Centrul wellness ofera prosoape doar de vanzare.
Mâine este deschis până la 21:00, i-am anuntat in principiu de noi dar intrarea se face strict in baza certificatului verde.
Ne vedem mâine, cu multă voie bună. Îmi doresc să fim un grup unit, vesel să ne bucurăm de locurile frumoase pe care le vom vedea impreuna *|*
costi31:
Bună tuturor , m-am simțit f. bine in această excursie , a fost ceva gen tabără de vacanță când făceam toate nebuniile care ne treceau prin cap , doar că la alt nivel :)
Pălinca , vinul , mâncărele naturale și buna dispoziție a participanților a fost molipsitoare , pe mine sigur o să mă țină mult timp de acum inainte . :smitten:
Organizarea și faptul că am reușit să ascultăm muzică a fost perfect !
Diana iar a excelat , mulțumesc frumos pt. tot !
Din preferințe : Stanca Șoimilor , Wellness , Lacul Sf. Ana , Safari Tour și plimbarea ofroad au fost toate f. bine organizate de cei 3 ghizi locali cărora le mulțumesc pt. cât de grijulii au fost cu noi , nu ne-a lipsit nimic , ba din contră probabil că se lipiseră de noi că nu ne lăsau să mai plecam :giggle: ;D
Mulțumesc SC&T , recomand această frumoasă acțiune ! :flori: *|*
Revin cu fotografii...
costi31:
Am uitat să amintesc de Tinovul Mohos , un loc aparte cu un farmec pe care nu îl găsești nicăieri în Europa , un ghid de excepție , pare că ești în lumea dintr-un film SF , plin de adrenalina in cazul întâlnirii cu ursul ! Flora este și ea locală , nu veți mai vedea așa ceva... :D
costi31:
costi31:
[/url]
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă