Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Mihaela.2056:
Buna. Eu vin din Bucuresti cu masina. Daca este cineva interesat am locuri libere in masina!!!
krondia:
Știți că în 31 octombrie este Halloween-ul, da?
Ce ziceti, pregătim niște măști / costumații? *|* :crazy2: :dance:
costi31:
Eu sunt pregătit să sperii toate fetele , dacă nu erau deja... :D :strambatura: :happy:
Doar două pe aici și cu tine trei :giggle:
krondia:
Pentru ca am primit întrebări referitor la prima zi a excursiei, revin cu precizarea că veți primi mai multe informatii privind locul de întâlnire, programul cu câteva zile înainte de excursie după ce stabilesc ultimele detalii cu partenerii noștri de la Tușnad.
Orice întrebări aveți, va rog sa le adresați aici pe forum, pot fi de interes și pentru alți participanți .
Și, nu în ultimul rand, va rog sa va anuntati prezenta și aici pe forum, sa incercam sa ne cunoaștem puțin înainte de excursie, mai ales dacă sunteți la prima ieșire cu noi.
Am avut weekendul trecut un grup minunat în Munții Baiului, imi doresc sa fim și de data aceasta un grup frumos, vesel, sa ne bucuram împreună de locurile minunate pe care le vom vedea.
Diana
Tilda:
Salutari din Tg. Mures! Subscriu propunerea lui Costi în legătură cu grătarul, dar nu și ideea cu măștile /costumație de Halloween. Îmi pare rău, dar nu prea agreez această "tradiție", dar ca in orice grup - majoritatea decide.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă