Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2022 - al XIII-lea in Singles Happy Travel
Andreea_s:
Hello, grup vesel!
Sper ca postez unde trebuie, am tot cautat pe forum si asta mi s-a parut cel mai adecvat topic :)
Imi doresc sa particip la acest eveniment dar vreau sa stiu daca mai exista persoane inscrise care sa plece din Bucuresti. Nu ma fan condus iarna, mai ales pe munte si as vrea sa stiu daca exista posibilitatea de ride-sharing pana acolo si inapoi :)
Bineinteles cu share si pe cheltuielile de combustibil ;)
Multumesc
Andreea
Vlad Softistul:
Hello,
M-am inscris si eu saptamana trecuta in grup!
Si nu am primit nic un mail de la admin
Ma bate gandul sa merg si eu ....
Vlad
:pleasantry:
admin:
Vad ca ceea ce face are o legatura cu soft-ul... :) Banuiesc ca de aici e nick name-ul. Nu exista Email-uri de confirmare accept in grup, NU EXISTA ASA CEVA, am explicat pe site la informatii. La inscriere primiti automat de pe site un Email cu cateva informatii si bine ati venit! Banuiesc ca acela l-ai primit. Sunt cateva explicatii pe scurt, concentrate de pe site.
Deci te poti inscrie fara probleme la Revelion. :)
Andreea_s:
Vlad, sa inteleg ca esti din Bucuresti?
Anybody else? :whistle:
Iasmina:
Salut gașca,
de obicei sunt persoane înscrise din toată țara, aproximativ cu 7 - 10 zile înainte de eveniment primesc lista cu participanții, și atunci va pot ajuta sa va grupați în mașini... deci dacă nu aveți cu ce veni sau nu va place sa conduceți, scrieți pe forum și cand primesc lista cu participanții, va ajut sa va găsiți un partener de drum!
Va pup si va îmbrățișez!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă