Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2022 - al XIII-lea in Singles Happy Travel

<< < (3/9) > >>

Edith:

Salut
De la Timisoara daca pleaca cineva la revelion SC !?

oti:
buna ziua. eu plec din Bucuresti. astept copiloti! mi-ar place mai mult sa fiu eu copilot.... si sa nu uit: incep sa pregatesc beteala si globurile pentru petrecere  :dance:

Luca Valentina:
Din pacate nu mai pot participa la acest eveniment, imi pare foarte rau, daca cineva este interesat...0724630715 . Multumesc frumos .

Aneta:
  Salut
De la Timisoara daca pleaca cineva la revelion SC !?
Buna Edith, sunt Aneta, din Timisoara si vin la Revelion  :thumbup:, poti sa ma suni 0722317972!

Bon Voyage:
Precizare importanta

Indiferent de motiv, in cazul renuntarii cu 30 zile inainte de eveniment penalitatea aplicata este echivalenta cu contravaloarea avansului achitat, iar in cazul renuntarii cu 15 zile inaintea evenimentului penalitatea este de 100%.
Contractul pe care il avem cu locatia impune ocuparea in totalitate a camerelor rezervate .

Pentru ca au fost 3-4 persoane care l-au intrebat pe Gigi si Diana (insotitorul de grup de la Miercurea Ciuc) despre posibilitatea mutarii la cealalta locatie de Revelion, raspundem si aici pentru toata lumea:

este posibila schimbarea, cu conditia gasirii unui inlocuitor. Se achita toate ratele, se face schimbul financiar si se anunta agentia.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă