Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Elvetia si Alsacia 19 - 26 iulie 2021
Bon Voyage:
Astazi am transmis biletele de avion pe e-mail tuturor.
LoryR:
Da, multimesc, acum.le-am primit. Mai raman nelamurita cu ora si locul intalnirii la aeroport :)
admin:
Din Otopeni o sa plecati doar 5 persoane. Nu are sens sa va dati intalnire inainte de check in, parerea si recomandarea mea este sa va intalniti dupa security in zona portilor, poate chiar la poarta de imbarcare. Va las pe voi sa va organizati, aici pe forum. Fiecare se prezinta la ghiseul check in, cu CI sau pasaport, preda bagajul apoi trece prin security, verificare documente de identitate.
Biletele se primesc in jurul acestei amiezi, Samiza s-a dus special la birou sa le transmita. Cred ca deja le-a si trimis. Daca nu le-ati primit pana la 14:00 scrieti-mi pe office@singlescamp.ro. (In timp ce tastam, Samiza confirma aici ca le-a transmis.)
Ne reintalnim cu totii luni seara la aerportul din Moulhouse, atentie la iesirea PE PARTEA ELVETIANA, NU CEA FRANCEZA. Sunt la iesirea din aeroport sau jos in parcare (daca nu o sa pot merge la sosiri). Voi fi cu un microbuz crem, VW Transporter cu numere de SB. Este foarte mica parcarea, foarte usor de reperat.
Ma deconectez acum de la acest topic de forum, sper ca toata lumea s-a informat, pregatit de plecare. Mai am de rezolvat impreuna cu Samiza cateva lucruri inainte de plecare, asa ca nici ea nu va mai fi disponibila pe Email.
Drum bun si sa ne vedem cu bine! :) Sa inceapa vacanta!
LoryR:
Drum bun si vacanta voioasa sa avem ! 😄
LoryR:
Dragilor, cei care veniti la via Otopeni...Haideti sa planificam socializatea din aeroport ? :worship:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă