Arhiva > Arhiva

Cum poate supravietui civilizatia intr-o lume a grosolaniei ?

<< < (7/21) > >>

marcutza:
dar, capsuna draga, spune-mi daca a pastra distanta = a renunta ? si nu mai repet ce am spus si pe SinglesCamp - Bucuresti

pe_jumate:
carmenutza, carmenutza, e important sa vii, ca sa simti "temperatura reala" a locului si omului (tuturor celorlalti participanti +1).. oricat vorbim aici, oricat ne dracuim si ne complimentam, intalnirea aia poate inversa totul sau, ca la piticot, putem ajunge iar al casutza 1..

vorbim after, adica dupa intalnirea aceea ... si radem, trust me ;)
ti-au trecut supararile? zi ca vii..  ;) :-*

pe_jumate:
*la casutza nr.1, adica de unde am plecat :-\

raskolnikov:
Cel putin in ceea ce ma priveste consider subiectul incheiat si imi asum sarcina de a canaliza toate "grosolaniile" forumului. Ei, dar ce va faceti daca ne referim si la prima parte a subiectului, "civilizatia", ca vad ca la asta nu s-a referit nimeni si nici macar n-a lasat vreo oarecare impresie in acest sens.
Va ingramaditi cu toatele la "Fazan", jocul prescolarilor din ultimele generatii. Are cumva jocul asta infantil vreo legatura cu adresabilitatea forumului, sociabilizare si turism?
De cautati careva pe "google" veti gasi cu toatele sumedenie de site-uri cu bancuri, fie ele si tampite precum cele postate pe aici. Chiar era nevoie de inca o antologie?
A propus careva dintre voi vreun subiect decent, o destinatie turistica, vreo destinatie de week-end? NU, voi cu "Fazanul"!!
Am fost "grosolan"? Imi cer scuze, ramaneti voi "civilizate" si astfel compensam

P.S. Nici macar pe topicul retetelor de bucatarie vad ca nu v-ati aventurat.

carmentoma:
         As incepe cu PS-ul de mai sus!! Eu nu sunt parasita de nici un barbat! De la fostul sot am plecat atunci cand , dupa mai multe incercari , am realizat ca nu doar ca caZnicia mea era o problema, ci traumele la care era supus baiatul si nu doar cele prezente la momentul respectiv, ci si mai ales la cele din viitor, ca nu intrevedeam sanse de schimbare a situatiei!
         Si asa, ca titlu informativ, apropos de frustrari de abandonata si alte asemenea: nu sunt o femeie foarte frumoasa, dar ieri, cand provinciala a venit in capitala sa "socializeze" cu prietenele, la Mall (unde altundeva vine taranul! ;D :o ::) :D) am venit mai asa, ca nasa mare, cum cu umor mi-au zis fetele! Nu am facut-o cu intentia de a fi iesit la "agatat", dar am considerat ca poate "cadea sifonierul pe mine" la zi de Sarbatoare! Si la intoarcerea la mine la tara la Ploiesti cu trenul m-am intalnit cu un coleg cu care am vorbit de nenumarate ori, dar care nu m-a "remarcat" niciodata! De data asta  i s-au "lipit" literalmente privirile de decolteul si picioarele mele! ;D :o :D! De aici si intarirea , o data in plus, a convingerii mele ca E SUFICIENT SA VREAU, ca o relatie imi pot face oricand! Deci nu sunt chiar asa disperata cum poate s-ar putea crede! :D ;D ::) :-*
         Cat priveste topicul cu retete, am o multime pe care le fac, dar, cum ziceai, nu prea intereseaza pe nimeni!
         Despre Fazan, ce sa zic: doar ca era singurul (laolalta cu celelalte de gen ;D) pe care se vedea activitate si in acest caz, ma multumeam cu a scrie cate un cuvant, de obicei in ping-pong cu una, doua persoane, decat sa astept sa se scrie o data la 2-3 zile intr-un topic asazis serios!
         Cu bancurile, acelasi lucru: era necesar topicul, dupa parerea mea, ca tzine tot pentru socializare! Mai trebuie sa si radem, ma gandesc! Si nu toata lumea face copy/paste de pe google, cel putin nu eu!
          Iar la sfarsit, pentru ca vorbeai despre socializare si turism: inteleg ca cel putin la ultimul esti o autoritate in domeniu: de ce nu deschizi tu topicuri legate de acest domeniu, sa vezi ce se intampla!
          Eu una am deschis cateva despre ce am considerat ca ma intereseaza, sau ca ar fi probleme sau preocupari reale pentru cucuvele ca mine! Cu sau fara frustrari, cu sau fara viata sociala activa, cu un nivel de educatie mai mult sau mai putin ridicat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă