Arhiva > Arhiva

Cum poate supravietui civilizatia intr-o lume a grosolaniei ?

<< < (8/21) > >>

carmentoma:
"Cu bancurile, acelasi lucru: era necesar topicul, dupa parerea mea, ca tzine tot pentru socializare!" (autocitat)
    Tzine DE socializare!!   Grea Limba Romana la sase si ceva dimineata!  ;D :D :o :-*

maria171:
atunci cand iei bancuri cu copy paste de pe net, nu au nici o valoare
de asta nu le-a comentat nimeni
ca eu asta inteleg prin socializare
discutii
sincer, eu nici macar nu le-am citit
nu au nici o valoare, e ceva fortat si plictisitor
umorul de calitate e spontan, exemplu e bancul saturianului cu calul care paste fericit sau replici hazoase spuse la momentul potrivit

carmentoma:

--- Citat din: maria171 din Vineri, 09 Aprilie 2010, 07:09 ---atunci cand iei bancuri cu copy paste de pe net, nu au nici o valoare
de asta nu le-a comentat nimeni
ca eu asta inteleg prin socializare
discutii
sincer, eu nici macar nu le-am citit
nu au nici o valoare, e ceva fortat si plictisitor
umorul de calitate e spontan, exemplu e bancul saturianului cu calul care paste fericit sau replici hazoase spuse la momentul potrivit

--- Terminare citat ---

Faptul ca nu te-ai obosit sa le citesti mi se pare atitudinea normala! E ca si cu televizorul: ai telecomanda! Cu privire la copy/paste, am scris de inca cel putin doua ori: nu le-am luat de pe net, ci le-am strans de-a lungul timpului de la prieteni! Iar aici le-am postat pe cele mai haioase , din punctul meu de vedere! Si asta cu "comentatul" bancurilor, iar nu o inteleg: cam ce era de comentat! Eu zic: nimic! Tine de "glanda umorului" existenta sau nu, la fiecare! Credeam ca ar fi trebuit sa fie ca la o agapa cu prietenii: unul zice un banc, si ceilallti vin si ei cu altele! 
     Ti-am mai zis: nu trebuie sa ma placa toata lumea, deci cu atat mai putin tu! E loc pentru toti sub soare!
     Am mai discutat si in privat noi doua,dar vad ca tot continui cu intepaturi si venin! Foarte bine! De acum eu una te ignor si atat! Stiu ca dupa aceasta replica ma vor taxa si marcutza si adminul, dar, sincer, m-am cam saturat de rautatile tale! La tine nu prea am vazut "umor spontan", ci doar rautati gratuite! Cel putin in ceea ce ma priveste! Vorbeste tu cu saturnianul (si cu ceilalti pe care ii agreezi) si lasa "vanatoarea de vrajitoare"! Ca tot de civilizatie versus grosolanie tine si asta: sa o tii langa si sa te legi de mine ca boala de om sanatos! Vreau ca si aici, pe forum, dar mai ales in lumea reala, sa ma simt bine, sa ma relaxez si sa fiu vesela, nu sa mi se ridice tensiunea, sa ma enervez si sa imi stric ziua cu una ca tine!

maria171:
ce legatura e intre mesajul meu si rautatile si intepaturile pe care crezi ca ti le-am adresat zau ca nu pricep
dar daca ma ignori nu ai cum sa ma lamuresti, nu?
;D

carmentoma:

--- Citat din: maria171 din Vineri, 09 Aprilie 2010, 09:58 ---ce legatura e intre mesajul meu si rautatile si intepaturile pe care crezi ca ti le-am adresat zau ca nu pricep
dar daca ma ignori nu ai cum sa ma lamuresti, nu?
;D

--- Terminare citat ---

Maria171, ce mult a trecut de cand mi-ai scris asta! Si cata dreptate aveai! Ai fost doar sincera, iar eu m-am repezit sa te judec la suprafata! Am inteles intre timp ca prefer oameni ca tine, care imi spun la un moment dat ce gandesc! Doar astfel pot sa schimb ceva in ceea ce priveste atitudinea si comportamentul meu! As vrea sa te mai vad pe forum, sa dezvoltam discutii constructive si interesante!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă