Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 6 - 8 august
krondia:
Am dat azi o fuga in zona, am reusit sa ajung in toate locurile unde vom merge impreuna. Foarta frumoasa Depresiunea Ciucului acum, am urcat si in Băile Harghita, putin mai animata acum vara, dar totusi linistita.
La Miercurea Ciuc era un recital de jazz in Parcul Central, oamenii cântau, dansau, chiar si cei mici ascultau cu interes. O atmosfera de sarbatoare dar civilizata, e ceva ce nu prea regasesti in alte parti de la noi.. La Șumuleu am ajuns când oamenii ieseau de la biserica, puțin aglomerat dar si aici multa ordine. Am parcat mai departe, ocazie cu care am mai descoperit un loc de unde se vede mai bine complexul, este si un izvor in apropiere. Am revenit la Brașov prin pasul Cașin, Târgu Secuiesc si Cernat unde am salutat-o pe Ika.
Minunate locuri, astept cu nerabdare sa ajungem impreuna *|*
costinjb:
Și mie mi ar fi placut sa va întîlnesc,după atîta timp Dna Taina,dar transportul este numai pt București.Eu as fi venit direct la,locație...asa,ar trebui să mă cazez și să caut unde să mi las masina...Poate pe alta data ne revedem....Am fost acu vre o lună,la Gura Raului și a fost f frumoasă petrecerea. Ramin același admirator al dvs și al efortului consecvent pe care l faceți de a veni din V țării la acțiunile SC oriunde au ele loc,și cu orice mijloc de transport.Distractie plăcută să aveți,sănătate ,și sigur ne vom vedea la un alt eveniment. Sărut mînă. Costin.
krondia:
Aceasta excursie este de tip circuit, cu obiective/activitati atat la dus cât si la intoarcere care nu s-ar putea parcurge in lipsa unui transport organizat. A veni pe cont propriu, direct la cazare, ar insemna sa se rateze mare parte din programul excursiei.
Majoritatea pleaca din Bucuresti dar si Brasov este un punct bun de conectare la traseu.
Ari:
Mulțumesc pentru poze, Diana. Sunt sigur că vom avea o drumeție grozavă. Adrian
Rodica_I:
Salutare tuturor!
Doamne, nu mai informatii si lamuriri pe acest grup si iar s-a facut liniste. :(
Diana, te rog sa-mi zici daca trebuie sa aduc "lautari" ca altfel o sa fim nevoite sa va cantam eu si Cris :2funny: ...
Va reamintesc si chiar va rog sa dormiti acasa, odihniti-va sa nu strigati ca va este somn si nu puteti dormi din anumite cauze ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă