Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 6 - 8 august
krondia:
--- Citat din: kriss din Sâmbătă, 24 Iulie 2021, 13:04 ---Fetelor , eu cred ca in descrierea excursiei scrie clar ce si cum... voi reposta si eu acum - ”Ora 05:45 întâlnirea cu grupul în București, Statia Petrom Aurel Vlaicu vizavi de statia de metrou Aurel Vlaicu.
La ora 06:00 se pleacă din București.” ...Deci, sa ne vedem cu bine. *|* *|*
--- Terminare citat ---
Cris, mulțumesc mult pentru ajutor!
--- Citat din: Tania55 din Sâmbătă, 24 Iulie 2021, 01:26 ---Pot sa ajung cu trenul, la 5:10 in Brasov. E bine asa ?
--- Terminare citat ---
Conform programului, este ok, de tine depinde cum decizi sa te organizezi. Din zona ta nu mai vine nimeni.
Eu personal evit sa petrec noptile pe drum inaintea unei actiuni, din cauza oboselii.
Mai este cineva care vine cu o zi inainte la Brasov, până acum suntem 4 persoane care urcam de la Brasov.
In altă ordine de idei, tarifele la activitatile optionale sunt cele care ne-au fost comunicate direct de către gazde/organizatori, nu s-a adaugat nici 10 bani în plus. Se poate verifica oricand acest aspect...
Spun asta pentru că am primit comentarii în acest sens :-[
Astept in continuare optiunile voastre pe email.
PGabriela:
Bună seara!
Mi-am făcut rezervare de joi 5 aug în BRASOV.
TANIA nu-ți este mai ușor să vii în Brașov?
Eu prefer sa vin cu o noapte înainte. As avea la 5,30 din Tg Mureș, ar trebui sa ajung la 9 in BRAȘOV.
Dar nu-mi pun BAZA in transportul in comun. Așa că ... prefer sa dorm și să iau un mic dejun copios.
PGabriela:
Tania, cazare gasesti sub 150 lei in Brasov
Asta am găsit pe net cu CFR-UL.😀 O varianta LUUUUNGA și una MAI SCURTA.
Știu cât e de greu sa ajungem la destinatii daca vrem sa participam. Sper sa nu te superi ca mi-am permis dar, poate te ajuta informatia.
05:35 Reșița Nord-16:45 Brașov
R 9160 IRN 78 R-E 4014 IR 1746
11 ore 10 min
14:01-Reșița Nord-05:10-Brașov
R 9164 R 9553 IRN 1838 IRN 1742
15 ore 9 min
Tania55:
Ce draguta esti Gabi, multumesc.
Am scris mai sus ca ajung in Brasov la 5:10 si as avea timp sa ajung la destinatie :) .... dar hai sa cerem numerele de telefon de la Diana si sa ne sunam .
:kissing:
oli:
Din pacate nu mai pot participa la aceasta excursie, desi mi-ar fi facut mare placere!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă