Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Creta. Soare, plaja si mare. 13 - 20 iulie 2021

<< < (2/6) > >>

admin:
Anca, este foarte important sa avem la ce sa ne gandim, ce sa asteptam. Cel putin eu asa mi-am bucurat pana acum viata. Dorind "ceva", organizand sa primesc sau sa se intample acel "ceva" si apoi asteptand sa se intample. Nu stiu sa fi existat un singur minut in care eu sa nu fiu in asteptare, asa ca mi-am bucurat mereu mintea, anticipand cum va fi cand "ceva" o sa se intample.

Nu stiu cum ar fi viata ca in orizont sa nu vad ceva, sa nu astept ceva. Ar fi un dezastru, cred ca mi-as reduce foarte mult motivatia de a munci, de a crea. Motorul vietii mele a fost existenta unui "ceva" pentru viitor.

Vacantele au fost unele, de fapt multe din "ceva-urile" vietii mele. Nu se termina o vacanta ca deja ma gandeam unde o sa plec. Chiar si inainte de 89, faceam ce faceam si plecam in doua vacante, una de vara si una mai scurta de iarna sau primavara.

Asa ca atunci cand vad pe cineva ca spune "de-abia astept" stiu ca functioneaza dupa acelasi model ca mine si il inteleg perfect.

enache:
Cata dreptate ai! Ținând cont ca anul trecut nu am ieșit nicăieri sunt dornica de evadare din cotidian. Mai ales ca sunt vaccinata😀

admin:
Pentru cei care o sa mergeti la vara in vacanta aceasta in grup, o prezentare a locurilor mai interesante de pe insula:

echilibru:
M-am înscris.

danvrabie:
Buna seara,

Pentru a intra in Grecia trebuie sa completam un formular pe site-ul mae.ro si se cer

Airline Name

si

Flight Number

Ne puteti pune la dispozitie aceste date?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă