Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Creta. Soare, plaja si mare. 13 - 20 iulie 2021
admin:
Ce fain! Soare, plaja si distractie. Va urez drum bun, sa ajungeti cu bine acolo, sa va bucurati de o vacanta faina, asa ca voi!
enache:
Mulțumim. Numai bine
Denisa Buzatu:
Multumim frumos. Pentru ca m-am intors acum 2 zile din Grecia si o sa fiu in grupul de Creta va dau cateva informatii: grecii verifica cu atentie la vama certificatele de vaccinare/testare si plf-ul, avti grija ca informatiile sa fie corecte. Masca este obligatorie in interior(magazine). Grecii sunt foarte relaxati referitor la Covid. Eu nu am vazut alte masuri sau discutii, atmosfera este ca inainte de Covid. Este foarte cald, asa ca ...haine cat mai putine si multa lotiune de plaja si apa. Nu am inteles cum se va face repartizarea pe camere dar daca e cineva care nu suporta aerul conditionat sper sa nu fie cu mine in camera :D.
enache:
Bună seara! Am ajuns aseară din Creta. A fost foarte frumos. Am fost un grup vesel și dornic de distracții. Păcat ca s-a terminat asa repede. Poate ne vom revedea și în alte excursii. Va doresc o seara plăcută oameni frumoși ai SC.
Navigare
Du-te la versiunea completă