Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Retezatu Mare, raiul drumetilor și „Castelul din Carpați" 19 - 22 august 2021
Angela B:
O zi buna la toata lumea!
M-am inscris si eu la aceasta actiune. As vrea sa plec din Brasov spre Deva, inca nu stiu cu ce. Am vazut ca si trenul si autobuzul ajung seara tarziu. Daca a mai incercat cineva traseul si are sugestii as fi recunoscatoare pentru ele.
Abia astept sa ne revedem *|* *|*
krondia:
Momentan apare un tren CFR care pleaca din Brasov in jur de 5 dimineata si ajunge la Deva pe la 11.
Mai aproape de data excursiei va comunic localitatile din care veniti, pentru a va grupa pe masini. In cazul in care veniti cu masina si mai puteti lua pe cineva, va rog sa anuntati aici pe forum sau puteti sa-mi trimiteti un mesaj.
Cel mai probabil, eu voi ajunge in zona cu 1-2 zile mai devreme.
Astept si eu cu nerabdare drumetia in Retezat, intre timp am intalnit mai multi turisti straini care au parcurs si ei acest traseu si au fost impresionati de peisajele minunate care l-au facut celebru in lumea intreaga.
Angela B:
Multumesc Diana .
Sa ne vedem cu bine ! :yeah:
Bon Voyage:
6 locuri disponibile.
apus de soare:
Buna ziua, oameni frumosi SC ! Merge cineva din Iasi sau din zona Moldovei ? Imi doresc mult sa vad Retezatul... dar tare greu cu transportul ! Multumesc...pentru ajutor ! Numai bine ! :help:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă