Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Retezatu Mare, raiul drumetilor și „Castelul din Carpați" 19 - 22 august 2021
Iria:
Buna seara. Eu as vrea sa merg din Iasi. Desi m-am inscris in minunata excursie ma tot gandesc la transport. Mi-e cam greu sa merg singura la volan atata drum...
apus de soare:
Bună seara,Iria! Dacă tu vrei să mergi cu mașina,aș fi foarte încântată să - ți țin companie la drum și să împărțim costurile. Dă un semn,te rog,în caz că ești de acord cu ideea! Numai bine !
oviarad:
Bună, cata liniște pe aici :angel:, cred ca merg și eu în excursie deoarece îmi place atmosfera ;D. Dacă mai merge cineva din București sau de pe traseu , am 3 locuri libere la transport
Iria:
Buna Apus de soare. Cu tot dragul putem merge impreuna. Hai sa ne vedem in orasul nostru frumos si sa punem tara la cale!
apus de soare:
--- Citat din: Iria din Duminică, 18 Iulie 2021, 12:22 ---Buna Apus de soare. Cu tot dragul putem merge impreuna. Hai sa ne vedem in orasul nostru frumos si sa punem tara la cale!
--- Terminare citat ---
. Sigur,sigur,neapărat trebuie să ne vedem...sa punem țara la cale !Cum propui să procedăm ?! Numai bine !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă