Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Retezatu Mare, raiul drumetilor și „Castelul din Carpați" 19 - 22 august 2021
RaduM:
Buna ziua , vine cineva joi mai devreme la pensiune ? si de acolo pleaca la intilnirea grupului la Deva
Iulia Chichisan:
Buna seara tuturor,
O intrebare pentru Diana 8). Pentru cei ajunsi in Deva prin mijloace diferite de masina personala exista instructiuni? In special pentru bagaje? :)
krondia:
Revin cu noutăți, dupa discutia cu ghidul montan care ne va insoti in cele doua zile in Retezat.
Vestea bună este că vineri vom pleca la 8 de la pensiune cu microbuzul pe care il avem inchiriat pentru cele doua zile. Neaparat sa aveti si ceva nai gros la voi, chiar manusi si ceva de pus pe cap, geaca de ploaie, pelerina si, bineinteles, bocanci de munte si rucsac. Vremea se anunta buna dar in zona Bucura poate fi foarte rece.
Nu uitati betele de trekking!
Va trebui sa avem la noi sandviciuri, ceva dulce, apa minim 1l. La pensiune avem frigider si o bucatarie unde ne putem pregati sandviciurile. Va puteti cumpara si din Deva cele necesare.
Se poate folosi piscina la pensiune, vedeti foto mai jos.
Intalnirea este la 15:45 in fața telecabinei din Deva, waze va duce corect
Grija la drum, va recomand sa plecati din timp, drumul a fost azi aglomerat, mai sunt lucrari.
Eu am dat deja o fugă la cetate, la castel, azi dupa-masa vremea a fost foarte placuta.
Hunedoara vă asteaptă :thumbup:
krondia:
--- Citat din: Iulia Chichisan din Miercuri, 18 August 2021, 22:32 ---Buna seara tuturor,
O intrebare pentru Diana 8). Pentru cei ajunsi in Deva prin mijloace diferite de masina personala exista instructiuni? In special pentru bagaje? :)
--- Terminare citat ---
Din pacate la gara din Deva nu mai exista depozit de bagaje.
Anunta cineva mai sus ca trece prin Sibiu dar sigur se gaseste cineva sa te ia de la gara din Deva.
Iulia Chichisan:
--- Citat din: krondia din Miercuri, 18 August 2021, 22:55 ---Din pacate la gara din Deva nu mai exista depozit de bagaje.
Anunta cineva mai sus ca trece prin Sibiu dar sigur se gaseste cineva sa te ia de la gara din Deva.
--- Terminare citat ---
Buna dimineata, dupa un mare mic dejun am decis sa ma duc mai devreme la pensiune, ideea tocmai am imprumutat-o de la Radu :). Deci pe mai tarziu :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă