Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Retezatu Mare, raiul drumetilor și „Castelul din Carpați" 19 - 22 august 2021

<< < (8/10) > >>

krondia:
Eu nu voi fi la pensiune. Daca e ceva mai repede de ora intalnirii, ma puteti suna.

krondia:
Ziua buna se cunoaste de dupa-amiaza.. *|*
Un grup fain, vesel, dornic de mișcare. Un traseu placut, prin padure, am vazut o multime de veverite dar si provocarea celor 200 de trepte din cetatea Devei. A meritat din plin, privelistea este minunata spre Țara Zarandului, Apuseni, Poiana Ruscă.
Am urcat la castru intr-un timp foarte bun astfel ca a urmat si un bonus dulce si o scurta plimbare in centrul vechi.

A urmat cina la pensiune si inca o plimbare prin Cristur, e tare frumos luminat seara astfel ca am urcat si pe dealul unde se gaseste biserica ortodoxa. Mâine e ziua cea mare, urcam in Retezat  *|*

Angela B:

Uitasem de atmosferara frumoasa din excursiile Singles Camp. 
Am petrecut patru zile cu prieteni vechi si noi si am ajuns in locuri unde nu mai speram sa ajumg.
Multumesc Singles Camp ca imi permite sa obtin aceste lucruri.
Mulumesc Diana pentru rabdare si multumesc tuturor pentru prietenie.
Sa ne revedem cu bine, sanatosi si cat mai repede.

:flori:

krondia:
Frumos tare în Retezat, imi era dor de aerul tare de aici, apele limpezi si, nu in ultimul rând, culmile sale maiestuoase. Un traseu lung, solicitant de mai bine de 10 ore din care 5 doar de urcuș susținut. Pe munte contează mult conditia fizica, echipamentul, ritmul de mers. Pauzele dese nu doar ca nu ajuta dar suprasolicită organismul si asta o stie oricine este obisnuit cu traseele lungi de munte.
M-am bucurat sa vad ca a fost un grup omogen, care a reusit, cu o exceptie, sa pastreze un ritm constant, astfel incat am reusit sa parcurgem integral tot ce ne-am propus. Ne-a ajutat mult si vremea, temperatura a fost numai buna pentru drumetie.

Impresionat peisajul pe traseul spre Bucura, un traseu deloc aglomerat, linistit, nu am intâlnit hărmălaia si vacarmul de pe traseele populare din Bucegi.
Am trecut pe la căsuțele de la Pietrele, refugiul Gențiana, lacul Pietrele, punctul culminant fiind culmea Bucurei. La intoarcere am văzut si 2 cascade spectaculoase, Lolaia si Maria Magdalena. Mi-a placut mult, am vazut si bucuria din privirile voastre, satisfactia si bucuria voastra de a fi parcurs cu bine un traseu atât de dificil.
Și câteva fotografii:

krondia:
Foarte frumos în Retezat, imi era dor de aerul tare de aici, apele limpezi si, nu in ultimul rând, culmile sale maiestuoase. Un traseu lung, solicitant, de mai bine de 10 ore din care 5 doar de urcuș susținut. Pe munte contează mult conditia fizica, echipamentul, ritmul de mers. Pauzele dese nu doar ca nu ajuta dar suprasolicită organismul si asta o stie oricine este obisnuit cu traseele lungi de munte.
M-am bucurat sa vad ca a fost un grup omogen, care a reusit, cu o exceptie, sa pastreze un ritm constant, astfel incat am reusit sa parcurgem integral tot ce ne-am propus. Ne-a ajutat mult si vremea, temperatura a fost numai buna pentru drumetie.

Impresionat peisajul pe traseul spre Bucura, un traseu deloc aglomerat, linistit, nu am intâlnit hărmălaia si vacarmul de pe traseele populare din Bucegi.
Am trecut pe la căsuțele de la Pietrele, refugiul Gențiana, lacul Pietrele, punctul culminant fiind Curmătura Bucurei - 2.206m. La intoarcere am văzut si 2 cascade spectaculoase, Lolaia si Maria Magdalena.
 Mi-a placut mult, am vazut si bucuria din privirile voastre, satisfactia de a fi parcurs cu bine un traseu atât de dificil.

Și câteva fotografii:

[/quote]

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă