Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 22 - 24 oct 2021
Bon Voyage:
Conditia medicala de participare: certificat european de vaccinare sau QR rezultat negativ test efectuat cu maxim 48 de ore inainte de eveniment. La intrarea in locatie, cazarea se va face prin verificarea acestei conditii. Cine nu indeplineste aceasta restrictie, nu va putea fi admis in locatie, urmand sa piarda suma achitata. Agentia si organizatorii nu au nici o responsabilitate pentru o astfel de situatie, neavand nici o vina pentru nerespectarea conditiilor impuse de autoritati si de perioada pe care o traversam.
krondia:
--- Citat din: Simona TOMIC din Marți, 05 Octombrie 2021, 16:03 ---Buna,
Sunt Simona din Timisoara si ma bucur sa va anunt ca m-am înscris la evenimentul care va avea loc între 22-24.10.2021, la Rimetea, Piatra Secuiului si Coltesti, din judetul Alba.
Astept cu mare nerabdare sa va cunosc pe cei care veti participa la aceasta excursie si pe ceilalti membri ai comunitatii singlescamp.
Este minunat sa ne intalnim si sa socializam, sa vizitam locuri frumoase şi sa legam prietenii.
As fi foarte bucuroasa sa imi transmiteti daca mai este cineva din Timisoara sau imprejurimi care va participa la evenimentul de la Rimetea. Daca doriti si voi, eventual ne putem organiza sa calatorim impreuna.
Multumesc si va transmit urari de bine si sanatate din Timisoara. Pa pa si pe curand. Tel. 0724-243073
--- Terminare citat ---
Corina Paula:
Buna ziua!
Din zona Bucovinei sau a Moldovei, pleaca cineva in aceasta excursie?
Poate facem echipa la transport...
Vicu:
Buna, in cazul in care cineva are o situatie speciala si este nevoit sa renunte va las numarul meu de telefon 0769089051.
Va doresc tuturor o excursie minunata!!!
Marianty:
Eu vin din Iasi, dar nu am masina. Daca e cineva care mai are loc in masina, impartim cheltuielile. Multumesc.
--- Citat din: Corina Paula din Miercuri, 06 Octombrie 2021, 12:51 ---Buna ziua!
Din zona Bucovinei sau a Moldovei, pleaca cineva in aceasta excursie?
Poate facem echipa la transport...
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă