Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 22 - 24 oct 2021
Corina Paula:
--- Citat din: Marianty din Vineri, 08 Octombrie 2021, 13:49 ---Eu vin din Iasi, dar nu am masina. Daca e cineva care mai are loc in masina, impartim cheltuielile. Multumesc.
--- Terminare citat ---
Avansul meu a intrat dupa ocuparea locurilor si sunt rezerva, daca astrele imi sunt favorabile :) si merg, am putea face echipa.
Imediat ce voi sti clar, te anunt si apoi discutam detalii.
Marianty:
Buna ziua.
Eu vin din Iasi si daca nu vine nimeni cu masina din Iasi, as dori sa stiu daca cineva ma poate lua din Cluj sau Aiud pana la Rimetea. Eu as putea ajunge in locatiile acestea cu trenul, dar mai departe Cluj-Rimetea sau Aiud-Rimetea nu am gasit transport, autobuzele acelea nu mai merg. Nr meu de tel este 0752525393. Va multumesc!
Lenu:
Bună ziua tuturor!
Din motive personale nu voi mai putea participa la această excursie. Dacă doreşte cineva să meargă în locul meu, poate să contacteze agenţia Bon Voyage care are cunoştinţă despre această situaţie.
Vă doresc distracţie plăcută tuturor.
Lenuţa Petri- 0740173237
Lenu:
--- Citat din: Lenu din Joi, 21 Octombrie 2021, 09:51 ---Bună ziua tuturor!
Din motive personale nu voi mai putea participa la această excursie. Dacă doreşte cineva să meargă în locul meu, poate să contacteze agenţia Bon Voyage care are cunoştinţă despre această situaţie.
Vă doresc distracţie plăcută tuturor.
Lenuţa Petri- 0740173239
--- Terminare citat ---
krondia:
Salut,
A mai rămas puțin până la întâlnirea noastră la Rimetea, un loc foarte pitoresc de la poalele Trascăului, liniștit unde ne-am simțit foarte bine de fiecare dată.
Aveți mai jos câteva informații importante.
Conditia medicala de participare: prezentarea unuia dintre documentele de mai jos:
- certificat european de vaccinare
- QR rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
- QR rezultat negativ al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
Testul rapid trebuie sa fie efectuat intr-o unitate autorizata: farmacie sau clinica medicala.
- dovada ca s-a trecut prin boala, perioada maxima de valabilitate 6 luni
Atenție, in lipsa acestui document medical nu veți putea să va cazați!
Ora și locul de intâlnire
15:00-16:00 vineri 22 octombrie întâlnirea la pensiunea Kiraly Vendeghaz si preluarea camerelor
Apoi vom face o plimbare in sat, să aflam povestea acestui loc atât de pitoresc.
În cazul în care ajungeți după această oră, ne putem întâlni prin centru dar aveți în vedere faptul că semnalul la telefon este foarte slab sau chiar lipseste in Rimetea.
Echipament
Îmbrăcăminte si încaltaminte comoda, sport pentru plimbarea in sat, doar soseaua principala este asfaltata, in rest stradutele sunt pietruite.
Echipamentul de drumetie montana este absolut obligatoriu pentru cei care vor sa parcurga intreg traseul de drumetie sambata- neaparat bocanc care acopera glezna, talpa care nu aluneca, pantalon elastic de drumetie, tricou tehnic, polar, geaca/pelerina
Prind bine si betele de trekking.
Vremea
Vineri temperatura este in jur de 11-12 grade insa sambata va fi mai rece 6-7 grade.
Dimineata si seara este foarte rece, sa aveti si haine mai groase.
Se anunță ceva averse vineri si sâmbătă deci haine si incaltaminte impermeabile, pelerina de ploaie
Mesele
Atenție, nu exista posibilitatea sa se ia mesele de pranz la pranz la pensiune.
Puteți lua masa de prânz la restaurantul din centrul satului sau la Conacul Secuiesc din Colțești, un loc foarte frumos, dar aici este nevoie de rezervare.
Meniu cine
Vineri: Ciorbă de perișoare, friptura a la Tuda si gomboți cu prune
Sâmbătă: Ciorbă de cartofi cu afumătură, papricaș de pui și cozonac
Băuturile nu sunt incluse.
Bani
Să aveți bani mărunți la voi, la pensiune si la obiectivele pe care le vizitam se poate plăti doar numerar.
Cel mai apropiat bancomat este la Aiud...
În centrul localitatii este un magazin alimentar bine aprovizionat unde se poate plati cu cardul si inca unul mai mic vizavi. Cam atât. Cel mai bine să vă aduceți cu voi ce știți că aveți nevoie.
Localitățile din care veniți: Bucuresti (3 persoane), Pitesti, Valcea, Ploiesti, Urziceni, Brasov, Timisoara, Iasi (2), Piatra Neamt, Suceava, Reghin (2)
În cazul in care doriti sa calatoriti impreuna spuneti-mi si va pun in legatura.
Drum bun, ne vedem mâine cu multă voie bună, vom vedea locuri frumoase *|*
Diana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă