Arhiva > Arhiva
Hobby
carmentoma:
--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 23:36 ---....niciodata o lucrare nu va fi identica cu cealalta ,...uneori se mai schimba unele elemente .
elemente minore....
--- Terminare citat ---
Da, ca de exemplu in cazul de mai sus... aratura si pamantul de sub plug! Fiecare lucrare insa are partea ei de suflet! Care nu seamana deloc cu restul puzzle-ului care compune interiorul tau!
krissunu:
...puzzle !,...interiorul meu !
....carmen nu stiu sa raspund ???
...da-mi nota 3 ,...data viitoare voi invata :)
carmentoma:
--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 23:50 --- ...puzzle !,...interiorul meu !
....carmen nu stiu sa raspund ???
...da-mi nota 3 ,...data viitoare voi invata :)
--- Terminare citat ---
Incercam sa scot in evidenta faptul ca nu esti robot, sa ai lucrari identice, ci fiecare crestatura de dalta este dependenta de ceea ce simti tu ca se poate face cu fiecare bucata de lemn! Ca gandesti atunci cand folosesti unelte spre a "slefui" materia prima banala pe cale sa devina opera de arta!
krissunu:
Este foarte adevarat ceea ce spui !
Si pentru ca o lucrare sa iasa cat mai placuta este nevoie de un desen cat mai frumos ,...si cat mai placut .
anamama13:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 13 Aprilie 2010, 23:22 ---Anamama, eu am doi delfinasi, sculptati din coaja unei nuci de palmier (o alta varietate mai mica, numita "tagua", inrudita cu nuca de cocos cea mare), care se se mai numeste si fildes vegetal. Una din nisele artizaniei ecuatoriene o reprezinta sculpturile diverse in tagua. Atasez o fotografie, pentru exemplificare.
--- Terminare citat ---
foarte frumos si interesant... nu stiam de acest fildes vegetal... multumesc ptr poza... oare poti posta si delfinasii ??
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă