Arhiva > Arhiva

Hobby

<< < (10/13) > >>

carmentoma:

--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 23:36 ---....niciodata  o lucrare  nu  va fi  identica  cu  cealalta ,...uneori  se  mai  schimba  unele  elemente .  

elemente  minore....

--- Terminare citat ---

Da, ca de exemplu in cazul de mai sus... aratura si pamantul de sub plug! Fiecare lucrare insa are partea ei de suflet! Care nu seamana deloc cu restul puzzle-ului care compune interiorul tau!

krissunu:
   ...puzzle  !,...interiorul  meu ! 

....carmen   nu stiu  sa  raspund  ???

...da-mi  nota 3 ,...data  viitoare  voi  invata  :)

carmentoma:

--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 23:50 ---   ...puzzle  !,...interiorul  meu ! 

....carmen   nu stiu  sa  raspund  ???

...da-mi  nota 3 ,...data  viitoare  voi  invata  :)

--- Terminare citat ---

Incercam sa scot in evidenta faptul ca nu esti robot, sa ai lucrari identice, ci fiecare crestatura de dalta este dependenta de ceea ce simti tu ca se poate face cu fiecare bucata de lemn! Ca gandesti atunci cand folosesti unelte spre a "slefui" materia prima banala  pe cale sa devina opera de arta!

krissunu:
   Este  foarte  adevarat  ceea  ce spui ! 

Si  pentru  ca  o  lucrare sa  iasa cat  mai  placuta  este  nevoie  de  un desen  cat  mai  frumos ,...si  cat  mai  placut .   

anamama13:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 13 Aprilie 2010, 23:22 ---Anamama, eu am doi delfinasi, sculptati din coaja unei nuci de palmier (o alta varietate mai mica, numita "tagua", inrudita cu nuca de cocos cea mare), care se se mai numeste si fildes vegetal. Una din nisele artizaniei ecuatoriene o reprezinta sculpturile diverse in tagua. Atasez o fotografie, pentru exemplificare.

--- Terminare citat ---

foarte frumos si interesant... nu stiam de acest fildes vegetal... multumesc ptr poza... oare poti posta si delfinasii ??

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă